İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

CD ROM Bozuldu

kuzen54

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MErhabalar.
Win XP pro kullaniyorum.Bilgisayara Linux yükliyim derkene bir de baktım LG ler linux yuklerkene kullanilmaz hale geliomus....alla allah.Tabe ki is isten gecmis oldu.Bisim CD-Rom Bosuldu.Simdi ben bunu nasil duzeltecem haaee !

Not CD rom aygit yoneticisinde gorunuyo ama Bilgisayarimi acinca gorunmuyo.

Kolaylar gelsin...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

Şimdi ben kendi cd-rom'umu tamir ediyorum ama sana da tamire götür diyemem, çünki yenisi daha ucuza mal olur :)

K

kreatase

Misafir
Lg arada sapitio.. Bende de Lg war.. Bazen sapitio okumuo hicbi cd yi falan.. Acip söle bi temizliorum düzelio.. bi dene,olmazsa git bi cd rom al pahalı bisey diil zaten :)

Z

zodiacx_18

Misafir
bence işletim sistemiile bir ilgisi yok.zaten olamazda

Z

zodiacx_18

Misafir
bence tamami ile bilgisayarının setup ayarları ile ilgili bir durum.o tip konularda sadece setpup tan cdroom un ayarlarını değiştirebiliyorlar.bunu cd room u başka bir bilgisayara takarakta anlayabişlirsin.eğer düzeltmek istişyorsan pc nin setup ayarlarını düzelteceksin.çözümü bu.ok ^o)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5