İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cd'siz oyun çalıştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Cd'siz oyun çalıştırmak için ne yapmalıyım.lütfen yardım edin.....

A

Anonymous

Misafir
yanlız virtula drive programı oyunu erşeyiyle yüklediği için oyun normal de kaplicağı yerden daha fazla yer kaplar..

A

Anonymous

Misafir
yaaaaaa!!! ne yapacağım?
zaten istediğim oyun bi oyun cdsinin içinde.O cddeki bazı oyunlar cdsiz yükleniyor.aam benim istediğim oyun cdsiz çalışmıyor..yyani cdnin içinde....
yardım edin...

A

Anonymous

Misafir
Virtual drive dan başka çözüm duymadım. bu program bilgisayara sanal bir cd sürücü tanıtıyor. Oyun Cdlerini sabit diske kopyalayarak onları .vcd şeklinde saklıyor. Özel bir işlemle sanki sanal cd sürücü içindeymiş gibi gösterip oyunları çalıştırıyor. Tamam oyun normalden fazla yer kaplıyor ama başka çözüm yok ki. Bir de senin dediğin gibi bir olay var. İstersen kendine özel .vcd dosyaları da üretebiliyorsun. Sanki cd yazar gibi. Oyun cd sindeki istediğin oyunu .vcd olarak oluşturursun. olmaz gibi görünmüyor. Önce dene sorun çıkarsa tekrar yaz.

S

Senbul

Misafir
Yaws kim hortlatti bu konuyu ; 2002 de acilmis bir konu dedim ne oluyoruz nostaljimi yapiliyor forumda :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5