İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cebe sığar, ele avuca sığmaz, Asus Eee PC

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asuspc.jpg

Asus; kolay kullanımı, düşük fiyatı ve ergonomik boyutları sayesinde merakla beklenen modeli, Eee PC'yi duyurdu.

Eee PC; 7 inç'lik ekranı ve 1 kg'dan az ağırlığıyla ne tam olarak UMPC ne de dizüstü bilgisayar sayılabilir. Fakat Eee PC, boyutlarına rağmen sunduğu dizüstü bilgisayar performansıyla piyasaya çıktığı ilk andan itibaren ilgiyi üstüne toplamayı başardı. Hafif ve renkli tasarımı, kolay kullanılabilen arayüzü ve uygun fiyatıyla birçok insanın dikkatini çeken Eee PC, kapsamlı çalışma ve internet uygulamaları sayesinde her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitede.

Hem Windows hem de Linux olmak üzere iki arayüzle gelen Eee PC, bilgisayarla yeni tanışanlar için bile kolay bir kullanım deneyimi sunuyor. Yerleşik WLAN bağlantısı, hareket halindeyken dinamik Internet kullanımına bağlı kalmanızı sağlıyor. Eee PC ileheryerden dosyalarınızı paylaşabilir, sadece birkaç tıklama ile yüz yüze bağlantı kurabilir, çevrimiçi eğlenceyi canlı bir şekilde yaşayabilir, yüksek iş verimliliği için e-postalarınıza heran ulaşabilirsiniz. Ayrıca Eee PC, yaklaşık 40 adet yerleşik uygulamasıyla çalışma ve oynama için dinamik bir bilgisayar deneyimi sunuyor.

7 inç ekran, web kamerası ve hoparlör gibi özellikleri de içinde barındıran Eee PC, 1 kg’dan daha hafif bir yapı sunuyor. Yerleşik flash belleğe dayanan özel yarı iletken disk tasarımı Eee PC’ye ekstra esneklik ve güvenlik sağlıyor. 2GB, 4GB ve 8GB versiyonlarıyla sunulan bu flash bellek sayesinde Eee PC oldukça küçük, hafif ve dayanıklı.

teknolatte

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu sekilde kücük bilgisayarlar daha önce vardı yanlıs hatırlamıyorsam?
ama bunun görüntüsü cok daha hos ve zarif olmus

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Seyahat için güzel bir alternatif, ben yeni gördüm ve hoşuma gitti.

Kaiser_Dealxa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
fiyatı ne bunların ? bugün hepsiburada'dan bitane baktım hp, çok güzeldi. bidahaki adsense parasını cep bilgisayarları için değerlendirmeyi düşünüyorum.

WHooBAY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
flash bellek var stünde. bunun neresine güvenilirki. O bilgiler kolaylıkla uçabilir. benim 10.4 inçlik sony vaio buna beş basar. işlemcisidebelli deil bunun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.