İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çek - Güvenli Ekspres Teslimat

B

Bedavalar-Net

Misafir
Çek - Güvenli Ekspres Teslimat (USD 29,00 İşlem Ücreti) daha fazlasını öğrenin **

Ayrintili bilgi ingilizce oldugu icin anlayamadim acikcasi.Sabah 6 dan aksam 5-6 ya kadar iste oluyorum,eger bunu secersem ve kurye eve gelirse kimseyi bulamayacak.Bu güvenli ekspre teslimat hakkinda bilgisi olan arkadas varmi?

pacey666

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
boyle durumlarda bir yazi koyarlar posta kutuna cekinin geldigine dair. postahaneden cekini imza atarak alirsin diye biliyorum.. yani sen olmadiginda ceki kapinin onune birakip gitmezler diye biliyorum..

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
DHL kargo görevlisi çeki büyük bir karton zarf içerisinde evine getiriyor. Senin imzan olmadan zarfı kimse alamaz ve zarf kaybolamaz. DHL bu konuda çok güvenilir ve sorunsuz teslim ediyorlar. Hatta beni telefon ile de arıyorlar. Telefon bilgini mutlaka doğru gir. Eğer evde yoksan bir kağıt bırakıyorlar paketin olduğunu belirten. Sen kağıttaki numarayı arayıp teslim saatini ayarlatabilirsin uygun bir zamana. Referans numarası ile de netten de paketin durumunu görebilirsin. Tavsiye ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5