İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çeki Gelmeyen Varmı, Benden Başka :)

V

vuduu

Misafir
ya benim çek hala gelmedi başka çeki gelmeyen varmı ?

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana turkcell faturalarıyla birlikte geldi.. Faturaları gelmeyenler bence biraz daha beklesin postacı ellerinde hepsini tuttuktan sonra geliyor çoğu apartmana..

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde var ama benim zaten daha 100 $ olmadı zaten :) eehh inşallah en kısa sürede gelir çekleriniz..
darısı başımıza...

W

W3BM4ST3R

Misafir
benimde gelmedi daha yarında gelmezse postaneye gidicem. geçen ay 7sinde bankaya vermiştim bile..

E

erotika

Misafir
Bende öyle yapayım. Google bir an önce çek dışında bir yöntem bulsa iyi olacak. Ya da çekin gönderilme, bozdurulma işinde kolaylık yapsa.. Yurt dışında böylemiydi be :( :p

V

vuduu

Misafir
yav pttye gitmeniz birşeyi değiştirmiyor gittim yazdım aşşağıda gönderim numarası istiyor adamlar google bize öyle bir numara vermedi

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
cekin altinda bulunan routing code olmasin? uzunca bir numara var.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Birşeyler yapıp adsense'in banka havalesi opsiyonunu açtırmalıyız, ama neler yapmalıyız? 3,5 Maille olacağını zannetmiyorum ama..Yada bekleyeceğiz çek çek çek...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben bilgilerimi gec güncelemiştim ama benimd egelmedi cekim hadi bakalım bekliyoruz

E

erotika

Misafir
Evet benimde geldi. Akşam geldi çıkamadım. :) Ancak peder efendi, başkomiser ve bankalarda tanıdık vs. çok, hemen telefon felan ettik 15 milyon en çok para vereceğiz. 10 gün den aşağı bir vakitte de çek elimizde, yada 5/6 gün de olabilir. Hayırlısı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5