Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana turkcell faturalarıyla birlikte geldi.. Faturaları gelmeyenler bence biraz daha beklesin postacı ellerinde hepsini tuttuktan sonra geliyor çoğu apartmana..
Bende öyle yapayım. Google bir an önce çek dışında bir yöntem bulsa iyi olacak. Ya da çekin gönderilme, bozdurulma işinde kolaylık yapsa.. Yurt dışında böylemiydi be
Birşeyler yapıp adsense'in banka havalesi opsiyonunu açtırmalıyız, ama neler yapmalıyız? 3,5 Maille olacağını zannetmiyorum ama..Yada bekleyeceğiz çek çek çek...
Evet benimde geldi. Akşam geldi çıkamadım. Ancak peder efendi, başkomiser ve bankalarda tanıdık vs. çok, hemen telefon felan ettik 15 milyon en çok para vereceğiz. 10 gün den aşağı bir vakitte de çek elimizde, yada 5/6 gün de olabilir. Hayırlısı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5