Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen pazartesi citibank'a kargoyla çek göndermiş. henüz gelmemiş parası. dilekçeyle beraber sadece çeki göndermiş (arkasını imzalayarak). size paranız ödendi mi? ödendiyse ek olarak başka şeyler yolladınız mı?
biz de geçen haftadan önceki hafta aldık ödememizi. yalnız biz nüfus kağıdı fotokopisini koymuştuk, o koymamış. ondan mı acaba ödenmedi diye. geçen hafta ödeme alan var mı acep.
ploop aynı olayı ben yaptım. nufüs kağıdı fotokopisini yollamamıştım. 3 gün sonra aradım dedim nufüs kağıdı eksik diye fax numarasını verdi. arkalı önlü kimlik fotokopisini çektirdim gönderdim faxla ozan beyin dikkatine diye. 1 gün sonra para hesaba geçmiş oda akşam üstü yollaıdm ondan oldu normalde aynı gün içinde yatırıyorlar.
0216 5245000 (Dahili: 5128-5129 Ozan ) Muhattabın ozan bey olacak.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5