İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cepitiraf.com Affiliate

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Selamlar,
www.cepitiraf.com adresinde bir affiliate programı başlattık. Siteye gönderilen itiraflardan cep telefonu ile onaylanan her itiraftan 50.000TL kazanılacak. Toplam 10milyon olduğu zaman ödeme yapacağız. Bunun çok yüksek bir gelir olmadığını biliyoruz ama sadece link vererek de katılabiliyorsunuz. Sistem hakkında sorularınız olursa buradan yanıtlayabilirim.

Hasan Yaşar

Z

zeynelkoc

Misafir
Yok kardeş ben almiyayım

sizin affilate programınız hakkında bilgim yok ama

Türk firmalarından yediğim kazık bana yeter ben almiyayim

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benimle iletişime gebilirmisiniz hasan bey
msn'im ve icq'um sitede war

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Sitemizden bize ulaşabileceğiniz adres, telefon, faks bilgilerimiz var. İstanbul'daysınız ziyaretimize de bekleriz. Vaad ettiğimiz rakamlar ödeyemeyeceğimiz rakamlar değil, onun için çok yüksek değil zaten. Herkes gibi söz verip daha sonra ödeme problemi yaşamak istemiyoruz. Bir şekilde gelir paylaşımı zaten sistem. Şayet aklınızda soru işaretleri varsa yanıtlayabilirim.

Z

zeynelkoc

Misafir
Benim sözüm size değil yanlış anlamayın

Genel olarak Türk tabi bunların içine sizde giriyorusunuz ama direk size karşı bir lafım yok

Kullanmış olduğumuz 3-5 Türk sponsordan sonra artık Türk sponsorlara kesinlikle güvenim kalmadı

Son olarak bu bonuspara.net te sahtekar çıkarsa (ki bu gidişle çıkacak) kesinlikle Türk sponsora üye olmiyacam.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Bizim ki tam olarak bir sponsorluk değil. Tıklama veya gösterim başı para vermiyoruz. Gelen itiraflar onaylanınca biz bir miktar para kazanıyor ve bu parayı paylaşarak daha fazla parayı birlikte kazanmak istiyoruz. Yani sitelerdeki logo melodi içeriği gibi.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kurunun yanın da yaşta yanar! Ama hangisi kuru, hangisi yaş onu bilmek lazım.
O'da nasıl olur artık bilmiyorum :)

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Aslında ilk yol.. Sitede iletişim bilgilerinde telefon, adres bilgisi var mı, diğeri ise muattabınız bir şirket mi yoksa kişi mi.. Tabi ki kimseyi suçlamak istemem, iyi niyetle çalışan birçok insan var. Bunları da bulmak oldukça güç. Sitemiz size yüksek miktarlar kazanmayı değil, sitenize ek bir gelir elde etme imkanı sunuyor.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
teşekkür ederiz. Bundan sonra benzeri uygulamalar yapacağız. Örnek
"web bedavaonline bu site cok guzel" boyle bir sms yazılınca siteye eklediginiz kod ile gelen mesajları sitede yayınlayabileceksiniz ve bunun yanında her gelen mesajdan para kazanabileceksiniz. sizce bu uygulama nasıl?

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uydu kanallarında bile sms ile mesajlar yayınlanıyor.
Sanırım olabilir.Ama bu iş için ziyaretçisi bol siteler gerekiyor ki, katılan artsın.

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
onu da şöyle düşündük, site sahibi gelen mesajların kendi sitesindemi yoksa genelde mi yayınlansın diye seçenek olacak.. böylece büyük siteler ile orta ölçekli sitelerin mesajları aynı yerde dönecek. site yeterli görünce kendi içeriğini sadece kendi sitesinde yer alacak

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
öncelikle bu güne kadar ürettiği parlak fikirler ve verdiği kaliteli hizmetlerden ötürü ejderi tebrik etmek istiyorum. arkadaşlar işin arkasında ejder varsa güvenilmesi lazım . neden derseniz kazandığını yemeyen onun yerine yatırım yapan bir grup. sitelerinin de büyümesinden belli bu.

hayırlı olsun ejder, bol çalışmalar...

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ejder' Alıntı:
onu da şöyle düşündük, site sahibi gelen mesajların kendi sitesindemi yoksa genelde mi yayınlansın diye seçenek olacak.. böylece büyük siteler ile orta ölçekli sitelerin mesajları aynı yerde dönecek. site yeterli görünce kendi içeriğini sadece kendi sitesinde yer alacak

Bu çok mantıklı bir uygulama olur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.