Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ceviri yaptirmak isteyenler

cevirmen

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
ilk oncelikle herkese merhaba diliyorum,bu forumda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.
sahsen kendime webmaster diyemem ama su aktif bir ceviri-tercume sitem ve su an icerigini yazmakta oldugum bir ingilizce portalim var.
fazla uzatmadan demek istedigim:
uygun fiyatlara kaliteli ve hizli ceviriler yapiyorum.websitesi cevirimi,makale cevirimi veya cevirttirmek istediginiz herhangi bir belgeyi hizli ve kaliteli olarak cevirir ve teslim ederim.
fiyat konusunda kesin bir sey soylemiyorum yani su karakter su kadar gibi o tamamen konusmaya bagli birakiyorum.lutfen imzamdaki linki inceleyiniz.
ilk ceviri mathiaxbars arkadasa yaptim.kendisine tesekkur ediyorum benimle calistigi icin

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
Arkdaşla daha önceden anlaşılmış ve hızlı bir şekilde çeviriyi yapıp teslim etmiştir.Çeviriler çok kısa zamanda reslim edilmesine rağmen çok profesyonelce olmuş.(İyinet davetiyesinide ben yolladım , tabi cevirilerde bana indirim yapacağı için:D tanımıyorum yani kendisini)

STI

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
bende çevirim yaptırdım hızlı ve güzel.

dombalak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
157
cevirmen hızlı ve kaliteli çevirisi ile aldığı ücreti hakediyor

TaLiP

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
58
Sn. cevirmen; 25 maddeden oluşan bi kullanım koşulu sayfası tarzı türkçe metin, boşluksuz yaklaşık 4.000 karakter. bunu ingilizce, almanca, fransızca ve rusca ya çeviri yaptırmalıyım. Yardımcı olabilirsin sanırım ?

cevirmen

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
sadece Ingilizce-Turkce ve Turkce-Ingilizce ceviriler yapiyorum, keske diger saydiginiz dilleride konusabilip yazabilseydim.Ingilizce olarak isterseniz her zaman buyrun siteden veya msn'den(msn adresim o.m de) iletisime gecebilirsiniz.

Ece

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
105
ilk oncelikle herkese merhaba diliyorum,bu forumda bulunmaktan mutluluk duyuyorum.
sahsen kendime webmaster diyemem ama su aktif bir ceviri-tercume sitem ve su an icerigini yazmakta oldugum bir ingilizce portalim var.
fazla uzatmadan demek istedigim:
uygun fiyatlara kaliteli ve hizli ceviriler yapiyorum.websitesi cevirimi,makale cevirimi veya cevirttirmek istediginiz herhangi bir belgeyi hizli ve kaliteli olarak cevirir ve teslim ederim.
fiyat konusunda kesin bir sey soylemiyorum yani su karakter su kadar gibi o tamamen konusmaya bagli birakiyorum.lutfen imzamdaki linki inceleyiniz.
ilk ceviri mathiaxbars arkadasa yaptim.kendisine tesekkur ediyorum benimle calistigi icin

ingilizce dışı cevirme yapiyormusunuz almanca mesela almanca ve ingilizce cevirme lazım olcak bana ve sitenin iceriklerini kople cevirme yada katogori cevirmesi nasıldır bunlar pm yle bildirirseniz sevinirim

murdock

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
126
bugün teslim etmeniz gereken çeviri için msnde bekliyorum sizi.lütfen bana ulaşın