İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Chat-in

Link100.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aga netbul gördümü ?
siz netbul ile anlaştınız mı
ben reklamını yapayım paranızı alırım diye.
vermem derse vermezzzzzzz...

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link100.net' Alıntı:
aga netbul gördümü ?

netbul değil tüm türkiye gördü :rolleyes:

kayıtlar netbul üzerinde duruyor hala

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Link100.net' Alıntı:
aga netbul gördümü ?

sinan bi yazıyorsun 3 ödeme aldım diye bide yazıyorsun paranızı vermezler diye.. google 1 ay saptırdı aslına bakarsanız bukadar gecikme beklemiyordum ama sadece sitedeki sponsorlara bakarsan anlarsın ödeneceğini ;)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla reklamx.com dan İrem Hnaım ile telfonda görüştüm kendileride şirketten ödeme bekledikleirni ilettiler yani onların elinde olan bir şeyin olmadıgı bu hafta yada haftaya müşteri ile tekrar görüşülecegi söylendi..

MuZiKCi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o nedir?

Permission' Alıntı:
valla reklamx.com dan İrem Hnaım ile telfonda görüştüm kendileride şirketten ödeme bekledikleirni ilettiler yani onların elinde olan bir şeyin olmadıgı bu hafta yada haftaya müşteri ile tekrar görüşülecegi söylendi..

reklamx.com ne ?

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission' Alıntı:

2 ay kimse parasını başka birinde bekletmez.. Gerekirse dava açar yinede alır parasını..

Para bize gelmedi ayakları ile milleti uyutuyorlar bence

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5