İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çinliler beynimi ele geçirdi!!!

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Artık kendimi kontrol edemiyorum... Elime geçen paypalı son cent ine kadar dealextreme.com da harcıyorum. Ev ıvır zıvır doldu. Evinde bilgisayarı olmayan adamlara dahi usb bluetooth hediye ettim. 0,78 dolarlık burnu yanan domuz anahtarlığından tüm sülalede mevcut.

Tamamen kontrolden çıkmış durumdayım :( rehabilitasyon merkezine başvurmalımıyım ?

Mf.Rub

1
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Artık kendimi kontrol edemiyorum... Elime geçen paypalı son cent ine kadar dealextrem.com da harcıyorum. Ev ıvır zıvır doldu. Evinde bilgisayarı olmayan adamlara dahi usb bluetooth hediye ettim. 0,78 dolarlık burnu yanan domuz anahtarlığından tüm sülalede mevcut.

Tamamen kontrolden çıkmış durumdayım :( rehabilitasyon merkezine başvurmalımıyım ?

hocam kargo durumu ne vaziyette gümrükten nasıl geçiyor

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
bunlar sıfır ürün mü?

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Kargo parası yok.. zaten insanın canını sıkan da o ya. $0,78 olan bir anahtarlık sipariş ediyorsunuz başka tek bir kuruş ödemeden adamlar gönderiyor. Bağımlılık yapıyor namussuz site. Hong Kong'dan buraya gemi ile geliyor , İstanbul'dan bulunduğunuz yerede PTT dağıtımı yapıyor. Postacı gelen paketi posta kutusunu bırakıyor eğer ki o postanın nerede olduğunu öğrenme zımbırtısından da alırsanız kapınıza kadar getiriyorlar.

Tavsiye 1 : 30 dolar üzeri bir şey almayın. Bu fiyatlarda ki ürünler genelde kırılabilen ürünler oluyor ve gerçektende kırılıyor :) Elinizde kırık GPS ile sap gibi kalıyorsunuz ortada. Durumu yetkililere iletirseniz size yeniden bir GPS gönderiyorlar ama o da kırık çıkıyor :D

Tavsiye 2 : 80 dolar üzeri bir şey almayın. Genelde gümrükte takılıyor. Gümrükten bir telefon geliyor hoop o 80 dolarlık zımbırtının değeri daha yüksek diye size fena bir vergi çıkarıyorlar sizde vaz geçiyorsunuz para güme gidiyor.

Tavsiye 3 : Aynı üründen 3 taneden fazla sipariş etmeyin. Ürün değeri 1 dolar bile olsa gümrekte takılabiliyor.

Tavsiye 4 : Tek bir siparişinizde 4 den fazla ürün sipariş etmeyin. Ellerinde kesin o ürünlerden birisi olmuyor , siz beklediğinizle kalıyorsunuz.

Tavsiye 5 : Bu siteden uzak durun. Ciddi anlamda bağımlılık yapıyor. İşinize yarasa da yaramasa da o saçma sapan şeyleri alıyorsunuz.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
siteden bişey anlayamadım
-kargo ücretsiz
-ürünler ucuz
-:S
bu site nasıl kazanıyor yahu

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
vay arkadaş, bu sitenin hiç yasal sorumluluğu yokmu :D
adamlar evde mi yapıyorlar bu icatları
nerde çin devleti :D

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
gemi ile uzak doğudan kaç günde geliyor siparişlerin..
buarada kırık çıkan gps muhabbeti bomba :D

not: gümrük ile ilgili mini bilgilendirme.. amerikan alışveriş sitesinden 3 adet ürün almıştım.. tutarı 32.80$ idi. adamlar tek paket yaptıkları için sorun çıkmamış sanırsam. ancak paketin üstünde china air mail yazıyordu.. bi ayak vardı ama neydi ?

not 2: eğer 10-20 adet bir ürün sipariş verecekseniz, kolu komşu, eş dost, iş yeri adresleri kullanın, riske girmeyin.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Normalde 14-30 gün arası sürüyor ürünün elinize ulaşması ama ben (Ankara'da ikamet ediyorum) en geç 26 günde aldım ürünümü. En erken 8 günde elime geçti.

Bu siteden alışveriş yaparsanız en fazla 3 üründe bir ödeme yapın. Ürünler size gift (hediye) olarak gönderiliyor bu yüzden gümrükte çok sorun çıkmıyor ama aynı üründen 3 taneden fazla almamaya özen gösterin (tek bir siparişte , aynı adrese). Ürünleri toplu kargoya verdikleri için kargo günleri belli. Ben hep Salı günü alıyorum Cuma günü kargoya veriliyor :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
İyide site yönlü...

Site adresi doğruysa bu yorumdan sonra silmişler siteyi:p

Bizi deşifre ettiler silin hemen siteyiiii :D:D:D

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Dedim ya beynimi ele geçirdiler diye. Extreme yazacağıma extrem yazmışım. Türkçe konuşan bir Çin'li tüccardan farkım kalmadı artık :(

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Hiç bu kadar ıvır zıvırı bir arada görmemiştim.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Son olarak ciddiye alınması gereken bir uyarı ;

Normal eczanelerden aldığınız bir kutu latif de (kondom) 10-12 adet oluyor ve fiyatı ortalama 15-20tl oluyor. Bu sitede 50 tanesi 3-4 dolar civarı ama tavsiye etmem. Tamamını kullanırsanız en az 20 tane çocuğunuz olur. En az %30 fire veriyor.

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Son olarak ciddiye alınması gereken bir uyarı ;

Normal eczanelerden aldığınız bir kutu latif de (kondom) 10-12 adet oluyor ve fiyatı ortalama 15-20tl oluyor. Bu sitede 50 tanesi 3-4 dolar civarı ama tavsiye etmem. Tamamını kullanırsanız en az 20 tane çocuğunuz olur. En az %30 fire veriyor.

Tecrübeli :D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Vay be biz burda navigasyon diye yırtınalım sen gelen 2 gps cihazınıda kır :p

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Artık kendimi kontrol edemiyorum... Elime geçen paypalı son cent ine kadar tüüü-kakaaa.com da harcıyorum. Ev ıvır zıvır doldu. Evinde bilgisayarı olmayan adamlara dahi usb bluetooth hediye ettim. 0,78 dolarlık burnu yanan domuz anahtarlığından tüm sülalede mevcut.

Madem sana bulaştı bu çinlilik hastalığı, neden adresi yazıp tüm iyinete bulaştırıyorsun? Ayıp ayıp! :gül:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.