Slm herkese ,
daha googledan cek almak nasip olmadı .Ama bu çek olayı ile 2 sene önce çok uğraşmıştım.Cj yi eskiler bilir.O zaman aynı sorunları bende yaşıyordum .Yapı kredi de hesabım vardı.İlk çekim 27 dolarlıktı (Olsun ilk çerkimdi
) Bulunduğum şube bozmadı.Daha buyuk die kadıkoye gittim bozmadı .Bozarım ama 27 dolarlık çek için 75 milyon lazım dediydi..Bunu nasıl bozduracam diye hırs yaptım .Ykbye mail attım .Bana x şubesine y hanıma git diye mail geldi.Gittim ve sıfır komisyonla (daha döviz hesabım bile yoktu ) vadesiz tl hesabıma geçirdiler.
Ondan sonra 7 çek bozdum .Ama herseferinde şahıs aynı bile oldu bozan bazen hep bir bahane ile karşılaştım .Ciro et .45 milyon ver vs ne derlerse kabul etttim (bunlar 250-350 lik ti).Bazen hiçbirşey demeden 5 ytl masrafla anında geçirdikleri oldu .Ama her farklı elemanda 45 dakika -1 saat arası ---bozuyomuyuz bu çeki x hanım ne bankası y bey ---vs vs ama yılmadım ..
Yani citibankı bilmiyorum ama bozmuyoruz deme hakları olduğunu sanmıyorum .Sadece uğraşmıyorlar .Merkeze mail atın sorun müşteri hizmetlerine .Hatta şikayet et .X şubesi bozamayız dedi falan anlat herseyi.
***Bankalara da kızmamak mümkün değil yani.O çeki yollayan firma senin çalıştığın yerden 50 tane alır seni de kralını da satın alır demek lazım ...
**İki isim olayı problem yaratabilir.Bir kere çeki imzalamadan verdim diye eve tel ettilerdi.Bu işlerde hassaslar .Bence iptal et .Tekrar iste ya da öbür hesaba eklet.