Çizim Programı ( İstek )

1
Onaylı Üye
Üye
Katılım
26 Ocak 2009
Mesajlar
1,810
Tepki puanı
20
Konum
Ankara
Arkadaşlar şöyle bi çizim programına ihtiyacım var. Biraz karışık anlatıcam ama inşallah anlaşılır.

Şimdi bi duvar düşünün. Bu duvarın tamamı ve bağlantılı oldugu 2 duvarında ufak bi bölümü gözükcek. Gözükmesede olurda estetik açısından gözükürse daha iyi olur. Tabi bi bölümde taban gözükcek. Bu taban ve duvarlar kareler halinde bölünmüş olucak. Biz bunun üzerine prizlerin işte su boruların gideceği yerleri yazıcaz. Yani bi nevi ufak çaplı bi proje.

Aslında istediğim şey çok basit bi program. Autocad felan çok daha teferruatlı bunlara gerek yok o yüzden. Ufak basit bi program bilen varmı ?
 
T
trgy
Misafir
Bu gta vice city oyun yaması yaparken bi program kullanılıyor. 12 yaşındaki kardeşim bile duvarlar çiziyordu görmüştüm yama yapmaya çalışıyordu. :p Şimdi uyuyor yarına bildiririm program adını. Tahminime göre işinize yarayacaktır.
 
1
Onaylı Üye
Üye
Katılım
26 Ocak 2009
Mesajlar
1,810
Tepki puanı
20
Konum
Ankara
Deniyelim bakalım :D
 
Geri
Üst