İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

cj ceki

E

energyextend

Misafir
merhaba arkadaşım sen cj ye üyemisin ben üye olamıyorum...Turkey yok türkiyeyi kaldırdılarmı ? beni üye yapabilirmisin?

E

energyextend

Misafir
merhaba arkadaşım sen cj ye üyemisin ben üye olamıyorum...Turkey yok türkiyeyi kaldırdılarmı ? beni üye yapabilirmisin?

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam
gec gelen cevap icin kusura bakma
cj turkıye ve rusyadan (hemen hemen tum firmalar gibi) üye kabul etmiyor.ki bence haklılar.

saydin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw üye olmayın zaten. çeki getirmek bi sorun. burada bozdurmak bi sorun. bende cj çeki var ama bozduramıyorum. 2001 9. ay gelmişti ama alamadım parasını bankalar uğraşmak istemiyor.

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kac dolarlık çek?
ben 27 dolarlık ceki bile bozdurdum.defalarca söyledim önceden.herhangi bir şubeye dalıp yabancı çeki gösterince adam çek olduğunu bile anlamıyor :eek: .bankana mail at .bir şube söylerler git oraya.artık şansına kalmış para alıp almamaları .27 dolardan almadılar 65 dolardan 23 milyon aldılar .üstelik aynı yerde 2 kere çek bozdurmama rağmen biz bu çeki bozmuyoruz,böyle banka duymadım-daha önce konustugum kadın-para alırız ama,bütün hesabını bloke ederiz vs vs.hepsine tamam de.paranı bozmaya mecbur.15 doların üzerindeyse git ykb ye ,önce mail at-ne yapayım vs- sonra 1 haftada hesabına geçer.iş inada biniyor çünkü.kolay gelsin.

saydin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çek 26.95 ama bütün bankalara gittim. en son iş bankasında 26.95 $'lık çeke 70$ masraf parası isteyince küfür edip çıktım. zaten tarihi geçti boşverin çerçeveletip duvarıma asacam.

bu arada bütün arkadaşlara: sitenizi toplistime eklerseniz sevinirim.

bol kazançlar:)

saydin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çek 26.95 ama bütün bankalara gittim. en son iş bankasında 26.95 $'lık çeke 70$ masraf parası isteyince küfür edip çıktım. zaten tarihi geçti boşverin çerçeveletip duvarıma asacam.

bu arada bütün arkadaşlara: sitenizi toplistime eklerseniz sevinirim.

http://www.hitr.gen.ms
http://www33.brinkster.com/serkanay
bol kazançlar:)

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam
alakasız ama deliste toplist scriptini brinkstera nasıl yerleştirdiğini anlatır mısın?ben uğraştım hep ... 500 hatası veriyor.db diye yer var oraya ne koyacağız falan?

M

maxxlist

Misafir
dostum akbank a git ve ısrar et bozarlar...
söyle onlara arkadaşım war de ankara da de... yani ben........
bugüne kadar ankara da 15 tane civarı (min:11$ imax: 472 $ arası bakiyeler ) hiç birinden masraf almamışlar de.......
yanlız 30 gün bloke koyarlar parana........

maxxlist.com

saydin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
herneyse uğraşmaya deymez birşey daha sorayım "tıklama" başına iyi para veren site varmı türk olursa iyi olur.

M

maxxlist

Misafir
selam....
walla arama.cc ödeme yaptıgını söylüyor.
bakalım yapacakmı ben calısmaya basladım....
bu şirket tık başına 50 bin verio...

kitapyurdu.com
tıklama başına en az 10 bin TL veriyor.....
kitapyurdu spoonsoruna tıklayan kişi kitap yurduna bağlandıktan sonra gezdiği sayfa sayısına göre 50 bin TL ye kadar para veriyor....
yani pek büyük paralar yok ama en iyi yanı türk olması....
cek bozdurma vs yok...tabii öderlerse...

birde türkiyedede interneti büyütmek....

hadi kolay gele...
el ele kazançlar büyüye...

maxxlist.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5