İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cj.com

emerev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Birçok yerde cj.com un artık TR ye ödeme yapmadığı söyleniyordu. Bende tam bu TR kabul etmediği zamanda kayıt olmuş ülke kısmını Turks ... island koymuştum. İlk çekim 4 ayda geldi. Sonraki 6 ayda. Neden mi?
Çek önce bu yere gidiyor. Ordan adres yanlış deyip düzeltilip ist. a geliyordu. Buda uzun sürüyordu. Son çekim 1 haftada geldi. Çünkü artık Almanya dan geliyo. Ve adres kısmında artık Turkey yazıyo :)
Bunları niye yazdım. Cj.com hakkında aklında soru işaretleri olan varsa diye. Ben 3. çekimi aldım. Tek sorun para kazanma yöntemi. Eskiden flipalbum filan kazandırıyorduda şimdi kazanacak tek reklam symantec reklamı.
Oda fazla kazandırmıyo.

Şuanda cj.com kullanıp şu firma iyi kazandırıyo diyen var mı?

Saygılar...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bende de cj account'u vardı ama artık çalışmıyor, 1,5 - 2 yıldır girmiyordum.

emre nerdesin, hiç görünmüyosun (mod bunu yaparsa cemaat ne yapmaz :) )

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hey gidi günler ya . Sertaç.com geldi aklıma. Ne para götürmüştü hırt :)

emerev

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olayı hiç anlamadım :)
Ben emre ama iyinet te mod değilim.
Cj.com halen ödeme yapıyo. Çeki tarayıcıdan çıkarabilirim
Artık TR ye ödeme yapmıyo denmesin. Almanyadaki bir firma aracılığıyla gönderiyor artık. Benim gene dolarlar birikiyo :)

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki o Alman firma aracılığı ile nasıl gönderiyor kardeş. Kayıt esnasında Turkey yok O Alman Şirketinin Adresini filan mı yazıyoruz nasıl oluyor.

P

Parae

Misafir
CJ 'de Tıklama sponsoru var mı şuan ?

Vede nasıl yapcaz ödeme alma işini ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.