İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

clickbank için ortaklar aranıyor !!!!!

kamilkaya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ÖNCELİKLİ OLARAK İYİ GÜNLER BENİM ADIM KAMİL SOYADIM KAYA

CLİCKBAN ŞATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİNİ HERKEZ DUYMUŞTUR SANIRIM SİZLERE BU FIRSATI SUNUYORUM.

1:ADRES GEZGİNİ firmasını biliyorsunuz bu firma ile çalışıyorum mükemmel bir ekip..

2:site adı: www.clickbank.com

3:bir ürün seçeceğiz seçtiğimiz bu ürüne ADRES GEZGİNİ firmasına teslim edicez mesela size bir örnek site http://gsniper.com/?hop=0

4:bu çocuk daha 17 yasında kardeşlerim ve adb de yasaşamkta ve kendisi bir milyonerdir su anda..

bizde neden olmayalım değilmi bu siteyi ADRES GEZGİNİ firmasına teslim ediyorum ve onlar İNGİLİZCE SEO çalışması yapıyorlar artı tasarım bu fiyat 895 tl isterseniz araştırabilirsiniz...

bir ortak hesap açıyoruz adam başı nekadar para düştüyse bölüşüp bu hesaba yatırıyoruz ben sizin adınıza işlemleri yapıyor ve attığım her adımı sizlere gösteriyor ve kanıtlıyorum her defasında arkadaşlar kazanc garanti firma mükemmel kazançları ortak olarak hesap numaralarınıza yatırıyorum ben herşeye varım dolandırıcılık maksadım değil inanın.hata sizlere Tc no bile paylaşabilirim 24 saaat online oluyorum pm bekliyorum.....

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) adres gezgini yerine kendi sitene kendin seo yapsan daha sağlıklı olur. ayrıca google sniper artık internette crack olarak bulunabilkien bi set. Kimse para verip almaz :)

marlament

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim pm de gönderdim buradan da yazıyorum benimle hemen bu konu hakkında iletişime geç tamam kardeşim benim sen den mesaj bekliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5