İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ClickFair kazanmaya başla[Güvenli-Ödeme kanıtlı]

carnivore

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CLİCKFAİR

ClickFair kısa sürede ödeme yapan PTC sitelerinden bir tanesidir. Hesabınızda min. 1$(ikinci çekişinizde 2$..) olduğunda parayı çekebilirsiniz. Ödemeyi Paypal, Payza, Neteller ve SolidTrust Pay hesaplarınıza alabilirsiniz.

Para kazanma yolları:

--Reklamlara tıklayarak,

--Adprize adlı çekilişe katılarak(standart üyelere 25- premiumlu üyelere 50 şans veriyor)

--Taskları yaparak coins kazanabilirsiniz(100 coins 1 dolar ediyor ve coinsleri paraya çevirmek için sınır yok-kısaca 0.5 coinsiniz dahi olsa anında paraya çevirebiliyorsunuz)

--Signup ile (sitelere kayıt yaptırarak ve istenilenleri yaparak para kazanma)

--Son olarak direct ref bularak

NOT: Bu ptc sitesinde ref kiralayamıyorsunuz ama eğer biri refsiz üye olursa parayla onu sizin direct refiniz yapabiliyorsunuz..
NOT2:Aklınıza takılan bişey olursa buradan sorabilir veya E-kazanpara adlı adresi ziyaret edebilirsiniz.

Clickfair+ilk+%C3%B6deme.png

Refli kayıt: tıkla

arkadaşlaryukarıda bahsettiğim gibi eğer benim refim olarak kaydolmazsanız elbet başkasının refi olacaksınzı o yüzden benim refim olursanız sevinirim(yinede siz bilirsiniz..)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5