İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

clickpara.net

T

TurkWeb

Misafir
komikhane' Alıntı:
ben bu siteyi tanımam, çalışmadımda ama adam 100 ytl kazanıyo sana 20ytl veriyo diye adamı yargılayamazsınız ki. o zaman google da bize kazandığı paranın %50 sini versin! olur mu öyle şey... bu işler böyle "ister çalışırsın, istersen çalışmassın" olay bundan ibaret...

Yargılayan yokki zaten.. Adamın kazancı var ki ödeme yapıyor diyorum yapmaması için bir sebep yok, bilmem anlatabildimmi..

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1- Şirket olunca mutlaka ödermi demek oluyor?
2- 100YTL kazanıp 20 ytl verdiğimizi nerden çıkardınız, böyle bir sponsorla çalıştınız mı , kaç tane form dolduruyorsunuz biliyormusunuz bu sponsordan download un sayılması için hemde ingilizce formlar. Bizim yaptığımız sadece küçük sitelerin biraz olsun para kazanmasını sağlamak. Bizim gibi yapanlar varsa ve verebiliyorlarsa daha fazla versinlerde rekabet olsun. Gönül isterdiki tıklamaya 0,5ykr verseydik olmuyor, her tıklama downloada dönüşmüyor oran çok düşük, formlar ingilizce.

Biz kazanmaktayız ve üyelerimize de kaznadırmaya devam edeceğiz. Bu iki kişi ile de olur 5 kişi ilede ne gereği var çok kişinin bu iş için anlamış değilim. Amaç burada karalamak galiba..... türk Sponsorları destekleyin arkadaşlar.....

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şirket olunca mutlaka öder demedim sadece bu forumda şirket firma gibi yazıları görmenize rağmen biz şirket değiliz firma değiliz yazmamanınız yüzünden bunu dedim!

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konudaki ikinci sayfaya bakarsanız biz firma olmadığımızı belirtmiştik.

T

TurkWeb

Misafir
newturk' Alıntı:
Bu konudaki ikinci sayfaya bakarsanız biz firma olmadığımızı belirtmiştik.

şirket firma olma durumunda, yasal şartlara bağlı kalıyorsunuz ödemeseniz bile hakkınızda yasal işlem yapılabiliyor bu da güveni sağlıyor. O nedenle şirket olursanız çok daha büyük sitelerle çok daha yüksek ücretlerle çalışabilirsiniz.

S

SuperMp3.ORG

Misafir
millete ekran koruyucu diye casus yazılım (reklam için) yükletişyorsunuz. bence para kazanmak için ahlaka aykırı bir davranış.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SuperMp3.ORG' Alıntı:
millete ekran koruyucu diye casus yazılım (reklam için) yükletişyorsunuz. bence para kazanmak için ahlaka aykırı bir davranış.
buda olayın ayrı bi yönü :)

denemiştim spydan başka birşey yüklemiyor

newturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu şirket freeze.com Dünyanın en büyük ekran koruyucu pazarlayan şirketidir. Amerika da dır ve bir şirkettir (firmadır). Google, Yahoo da zaman zaman reklamaları çıkmaktadır, belki dikaktinizi çekmiştir. Tamamen güvenli bir firmadır. Eğer söyle bir göz atarsanız yurt dışındaki neredeyse tüm ekran koruyucu siteleri ve duvar kağıdı siteleri bu firmanın ekran koruyucularının reklamını yapmaktadır. Bunun gibi gator firmasının rakip şirketi vardır ama o küçük sitelerle uğraşmaz. Frezee affilate sistemi ile çalışır.
Casus yazılımları pazarlamanın ve bunu kullanıcıların bilgisayarına izinsiz yüklemnin suç olduğu ve cezasınında milyonlarca dolar olduğu Amerika da herhalde buna müsade etmezler. Doğru değil mi?

S

SuperMp3.ORG

Misafir
antivirüs kur makinana ve yükle bir tanesini kurtulabilecek misin daha. avast tavsiye ederim. makinaya format atmadan kurtulamazsın

O

OyunAlemi

Misafir
PAZARTESI ödeme istedim salı günü elime geçti.
saglam ve guvenilir. yapma.net

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
şu anda günlük tekil 23 bin.
bende sitemi ekledim. bakalım ne olacak.
küçük sitelere kazanç sağlamak istiyoruz diyorlar.
Bende küçüktüm bir anda büyüdüm. Bakalım göreceğiz.

T

trlist

Misafir
..

odemelerde kesinlikle bir sorun yasanmayacaği grantisi vermişdik daha once suan da böyle kesinlikle sorun yasanmiyacaktir. denemenizi tavsiye ederim.

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Clickpara bugün yani p.tesi günü için ödeme yapacağını söylemişti ama yapmadı.

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
az önce arkadaşlar mail attılar, ödeme bilgilerini yollayan, EFT yapmışlar sanırım, bekliyorum gelmesini. gelince haber vericem

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5