İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

clickxchange inanılmazmı yoksa başka bişimi ???

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar clickxchnge kullananlar var aramızda bugün bir baktım üye başına 30 dolar veren sponsorlar var... gerçekten bu ciddimni yani bir üye yap kap 30 doları bi şeytanlık var gibi.. düşününkü günde 10 kişi üye yaptınız.. ayda 9000 dolar bu nasıl iş çözemedim gitti eğer açıklayabilecek olursa sevinirim...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
orada ki sponsorun o parayı vermesi için , şartlarını tam olarak yerine getirmen lazım, örn: orada üyelik için hangi şartları istiyor, onları getirmek lazım, ve öyle her üye yaparım kaçrım olayı olmaz kesinlikle, Genelde orada istenen üyeler amerika ing. ve bazı gelişmiş ülkeler içindir, ve yaptığın üyelerinde kabul olması kolay değildir,

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kaldı ki büyük bir ihtimalle üyelik ücreti de fazladır.

O

OLTA

Misafir
evet arkadaşlar doğru söylemiş, reklamına tıklayanlar 300-400 dolarlık ücretler öderlerse sana o para gelir. :rolleyes:

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:
arkadaşlar clickxchnge kullananlar var aramızda bugün bir baktım üye başına 30 dolar veren sponsorlar var... gerçekten bu ciddimni yani bir üye yap kap 30 doları bi şeytanlık var gibi.. düşününkü günde 10 kişi üye yaptınız.. ayda 9000 dolar bu nasıl iş çözemedim gitti eğer açıklayabilecek olursa sevinirim...

üye olunabilmesi için genelde para isteniyor. bu da çok nadir bir durum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.