Cyper benden herkes msn falan istiyorda,inanki ben ömrümde msn'ye 3-4 kere ancak girdim,şimdi numaramı falan da hatırlamıyorum,benim için eksiklik ama ,ilgilenmedikten sonra ne işime yararMerak ettimde siten gerçekten güzel sadece sen mi hazırladın,Yabancı hitin nasıl,görüyorum da devamlı güncelliyorsun,bu çok iyi selam.Bazı siteler var,Tr.üye kabul etmiyorlar,en büyük nedenlerinden biri,bizimkilerin çok fazla hile yapması,2.si de seninde belirttiğin gibi adamların bizden ne zoru varsa biraz milliyetçi takılıp,bizi üye yapıp ya para göndermiyor,ya da üyeliğimizi kabul etmiyor,Aslında yerli bir para kazandırma sitesi kurulabilir,Bu işin aslı reklamcılık ama,üye olduğumuz sitelerin hepside birbirinin reklamını yapıyor,yani farklı bir alan da yok,Sitelerin hepsinin advertiser bölümü var,aslında senin siteyle ilgilenirler,Bir mail atsan şimdi senin kaç tıklam yaptırdığını falan anlamak içöin siteyi yeniden tasarlaman zor,fakat örn;Email atıp ben sizin reklamınızı 3.ay vs.daha fazla şu kadar paraya yayınlarım diye ,uygun bir fiyat söylersen mutlaka ilgilenirler,Ben bu işlere el atmadan önce,sitesi olan arkadaşlarada bir kaöı amazingsolution,Dollarslove vs.ozaman çok popüler olan siteler email atmışlardı,para vermek istemediler ama üyelerinden %10 komisyon yerine %50 verebileceklerini söylediler,Aslında bu işte müthiş para var,Ama önce güzel bir ing+boş vakit+bilgi 3 ü bir arada,benden tavsiye kesinlikle dene,biri olmazsa diğeri kesin olur. selam