İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ClixGalore Hakkında...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Clixgalore kullanan varmı aranızda.Hesabım açık olmasına rağmen accountuma giremiyorum.Pass istiyom yeniden unuttum diyip,geliyor passım ama gene giremiyorum.Sorun hakkında bilgisi olan varmı? Saygılar

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bir ara kullanacaktım,olmadı üyeliğimi kabul etmedi,yani ben formu mu mne dolduramadın,sonra bir sitede gördüm,ödeme yapmadığını söylüyordu,bu akşam dediğim sitede de hezdim,üye olacaktım ama vazgeçtim,pop-up sitelerde sen hiç para aldınmı,bu adherus nasıl denesemmi ki,Sana bir site tavsiyesi daha paid-traffic.com bu akşam inceledim payout düşük ve yanlış hatırlamıyorsam bazı popup larda 0,50$ kadar veriyor,bir de sen bak istersen,selamlar

H

hibrahim

Misafir
krake adhearus u şu anda ben deniyorum bir arkadaşın sitesinde 7-8 gunde 5$ oldu 20$ da yollayacağız diyorlar... isterseniz boşuna üye olup denemeyin eğer ödeme yaparsa üye olursunuz.. ancak şu da var bu tip sponsorlar hep ilk ödemeyi yaparlar...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadaşım popup şu an kullanamam.İmpression ları dahi kullanmıorum.Boş iş.Adherusa gelince; şu an test aşamasında,inşallah öderde bişiler alırız.Click oranı 0.16 .Türkçe sitenizide kabul ediyorlar.Herhalde üye sayımız artsın gibisinden.Yakında tr siteleri kabul etmeyebilirler.Önemlli bi nokta arkadaşalar:Sakın 50 impression gösterip 10 tık yaptırmayın.Ödemezler.500 gösterime 5-6 tık normal,hadi 10 olsun.Gösterimle tık oranını ayarlayın %3 ü (en fazla) geçirmeyin derim ben.Öderse oran baya iyi.Şu clixgalore de acountum gözüküo fakat giremiyorum.Tuhaf ya...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben üye olalı 10 günü geçti fakat site yayıonda olmadığı için kullanamıyorum,şimdi benim elimde eski bir arkadaşın mail listi var 3000 kişilk hepsi de benim üyem sayılır,sorun çıkartmıyorlar.Ben siteyi yayına soktuğum zaman benim için limit taş çatlasa 3-4 gün sürer.Bu arada senin böyle linkin varsa sana da bir kaç yüz tıklama yaptırtırm,yalnız arama olmasın click sponsorun varsa..

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cyper belki şifreni falan kabul etmiyordur,bazen benim üye olduğum sitelere login olurken kabul etmiyor,pasword istiyorum gönderiyor,tekrar giriyorum kabul etmiyor,Bir müddet sonra girdiğimde kabul ediyor,Belki burda akşam orda sabah bakım falan yapıyorlardır,sen daha iyi bilrdsin şüphesiz.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım hepsini denedim.Bundan 2 yıl önce ilk açıldıındaki accountumu unuttum.Belkide kapattılar.Yeni açtım Adamlar içeri sokmuyor.Sende msn filan yokmu?

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wayy ŞEREEfsizler Way... Canada adresi yazdım üye oldum.Şimdi girebiliyorum.Anlamıştım zaten üye formunu doldururken ülke şeçiminde kendini refresh etmesinden.İstemedikleri ülkelerden üye olanlara kabul etmiyozda demiolar böle sorun çıkartıolar.Ya ben buna paypal ı verdim adres farklı olsa bişi olurmu.Para öderlermi acaba ?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
cypher dostum bi sorun olursa bende clixgalore hesabı war aktif. ben sana verebilirim onu.

herkese bol kazançlar...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cyper benden herkes msn falan istiyorda,inanki ben ömrümde msn'ye 3-4 kere ancak girdim,şimdi numaramı falan da hatırlamıyorum,benim için eksiklik ama ,ilgilenmedikten sonra ne işime yararMerak ettimde siten gerçekten güzel sadece sen mi hazırladın,Yabancı hitin nasıl,görüyorum da devamlı güncelliyorsun,bu çok iyi selam.Bazı siteler var,Tr.üye kabul etmiyorlar,en büyük nedenlerinden biri,bizimkilerin çok fazla hile yapması,2.si de seninde belirttiğin gibi adamların bizden ne zoru varsa biraz milliyetçi takılıp,bizi üye yapıp ya para göndermiyor,ya da üyeliğimizi kabul etmiyor,Aslında yerli bir para kazandırma sitesi kurulabilir,Bu işin aslı reklamcılık ama,üye olduğumuz sitelerin hepside birbirinin reklamını yapıyor,yani farklı bir alan da yok,Sitelerin hepsinin advertiser bölümü var,aslında senin siteyle ilgilenirler,Bir mail atsan şimdi senin kaç tıklam yaptırdığını falan anlamak içöin siteyi yeniden tasarlaman zor,fakat örn;Email atıp ben sizin reklamınızı 3.ay vs.daha fazla şu kadar paraya yayınlarım diye ,uygun bir fiyat söylersen mutlaka ilgilenirler,Ben bu işlere el atmadan önce,sitesi olan arkadaşlarada bir kaöı amazingsolution,Dollarslove vs.ozaman çok popüler olan siteler email atmışlardı,para vermek istemediler ama üyelerinden %10 komisyon yerine %50 verebileceklerini söylediler,Aslında bu işte müthiş para var,Ama önce güzel bir ing+boş vakit+bilgi 3 ü bir arada,benden tavsiye kesinlikle dene,biri olmazsa diğeri kesin olur. selam

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitenin hiti gerçekten iyi,tr. çok az var yabancılardan daha fazla giren olmuş,hoş olmuş,Bir de türkçe bölüm eklerseniz sanırım fena olmaz,iyi inceleyemedim ama herhalde tr bölüm yok,merak ettiği bir şey bazı yabancı sitelerde site dili 80' üzerinde hangi dili istersen o dilde sitenin tasarımı açılıyor,adamlar neler yapıyor ............selam

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilyorsunuz benim bir site vardı onlinepara.com şu anda yayında değil,öylesine hazırlamıştım,iyi olmadığı için yayından kaldırdım,bu gün yarın tekrar yayınlayacağım,Şöyle adamakıllı oturup hem ing,hem de tr. bir site hazırlamayı düşünüyorum,vaktim yok,şu anda da keşke sitey kaldırmasaydım diyorum,15 gündür karavana,idareten bir şeyler hazırlıyorum,Benim veritabanı bilgidi bira zayıf,CF ile birlikte MysQl,Access uygulamalarını çalışıyorum,biraz daha uğraştıracaklar beni ondan sonra ,2-3 ay içerisinde çok geniş içerikli bir site hazırlamayı düşünüyorum.2-3 gün daha buralardayım ondan sonra,1-2 ay buralarda bulunmayacağımiherkese selam.....

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya aslında 80 dilde hazırlamak çok kolay :) tr.st sen abi batı dillerini ayarlarsın,bende doğu dillerini :). 80 dilte hazırlayanlar hazır scriptleri kullanıyorlar.Phpnuke gibi scriptler de böle desdekler var.Ama sadece başlıklar site menüsü değişio.İçerik yazılarını hangi script çevirio ben bilmiyorum şahsen.Menüler belki değişir.Örnek olarak herehangi bir phpnuke scriptini kurun deneyin.Ayrıca tr.st siteyi ortak yapıyoruz demiş ama aslında kendisi daha çok ilgileniyor.Grup çalışması iyi oldu bizim için.İnşallah daha iyi olur.Ayrıca Biz sitenin ingilizce olmasından memnunuz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5