İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ClixSense - Güvenilir PTC Sitesi

Clixsense hakkında duyduklarınız?

• Olumsuz.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Sahtekar olduklarını duydum.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

ParaKazanalım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
27.03.2013 : Yeni Hazırladığım Clixsense Videosu İçin Tıklayın! http://adf.ly/Ljvqy

Son günlerde hepimizin sıkıntısı ödeme konusunda sorun çıkarmayan, güvenilir bir PTC sitesi bulmak. Gerçekten çok uzun zamandır araştırıyorum ve sonunda doğru adresi buldum. Daha önce bu yolla kazandığım parayı da premium üye olmak için harcadım.

17$ Yıllık premium üyelikle kazancınız 2 katına çıkıyor.

Çok farklı para kazanma methodları sunuyor.

Ücretsiz ve premium üyelik arasındaki farkı aşağıdaki tablodan görebilirsiniz.

Dileyenler için her konuda ayrıntılı açıklama yapabilirim.
Paypal'a ve çek ile ödeme yapılabilir. Tabi en uygunu paypal.

Her referansınız 1 doları geçtiğinde 0.50$ kazancınız oluyor.

Araştırmalarım ve aktarmaya çalıştığım bilgiler tamamen kendi çabalarımın ürünüdür. Referansımdan üye olursanız çok sevinirim. Sorularınıza açığım.
Kolay gelsin arkadaşlar.
Refli Link
Refsiz Link

ParaKazanalım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Referansımla üye olanlara her türlü bilgi desteğini sağlayacağım.

ParaKazanalım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni bir tanıtım videosu hazırladım ve ekledim. Konunun başında bulabilirsiniz. İyi seyirler. Bu arada Youtube kanalıma üye olursanız yeni videolara anında ulaşabilirsiniz.

ParaKazanalım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Clixgrip oyunundan ilk kazancım:
0.25+ 0.25 + 5 Ekstra Click
6 dolara az kaldı. Ödeme yolda. :ehule

megajardel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende çok güveniyorum bu siteye şimdilik ref siz 6 dolar oldu. 10 dolarda ödeme alacagım

ahmettce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zamanı iyi sitelerle değerlendirin

clicsense sağlam site ama kazancı çok düşük standart üye ye 0.03 yatırım yapmak için 1 sene de 17 doları ancak toplarsınız site içindeki kazancınızla premium veriyor 2.ci senede ise toplam kazancınız 40 en fazla 50 dolar oluyor 50-17=33 dolar 2 sene sonra olan kazancınız (cashnhit)se hiç 17 dolar vermeden standat üyeye yılda 50 dolar veriyor zaten hepsi zaman kaybı buxhostlardan uzak duruyorum ben yılda tek siteden 100 euro kazandığım siteler var standart üyeye hemde konu açmıştım ama herkes ilgisiz genede daha iyi konularla gelicem hepinize bol kazançlar...

ParaKazanalım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selamlar tekrar,
Ödememi aldım.

r7uq2p.jpg

Yılda 17 dolar değil, kesinlikle daha fazlasını çıkarırsınız. En az 100 diyorum. Ben pek ilgilenemiyorum. Başka işlerim var. Ama şu an kesinleşti olay.
Değer mi? Orası size kalmış. 1 ayda, hiç uğraşmadan, emek vermeden, sadece reklamlara tıklayarak premium hesabımla kazandığım para bu. 31 task yapmışım toplamda o da bişey değil. Hatta 1 ayın 10 günü ilgilenmedim. Yine de ödeme alacak kadar para birikti. Ve ödemeyi Cuma ve Pazartesi günleri aksatmadan yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum ve artık tamamen güvenebilirsiniz.
Referansım olarak üye olursanız çok sevinirim.
Bol bol referans toplarsanız kazancınız da o kadar artacaktır.
Premium üye olmanızı tavsiye ederim. Paranız her türlü çıkar.
Kolay gelsin.
Her türlü bilgi paylaşımına varım.
Bol kazançlar,

Üye olmak için tıklayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5