İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

COCA COLA KAMPAYASINA ALDANMAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar mayis ayinda coco-colanin PET ürünlerindeki promosyonlu kapaklardan biriktirip pelus cola ayisi icin coca colaya gonderdim ve bana iki gun sonra telefon acarak pelus cola ayisini kazandigimi soylediler ve kargoya verdiler.. bekleki gelsin.. 1 hafta sesimi cikarmadan bekledim.. aradim gonderdik kargoya sorun dediler.. yurtici kargoyu aradim bizde boyle bir gonderim yok dediler. ayin sonuna dogru coca colanin gayrettepedeki yerine gittim bi alakasiz bi ilgisiz personel.. pelus cola ayisini istiyorum diye dilekce yazdirdilar, bi saat mudurun onayini bekledim mudur zaten gonderilmis biz bunu veremeyiz dedi bende tuketici haklarina dava actim dava dun sonuclandi coca cola ayimi baska birine gondermis ve o kisi teslim almis cola bu durumda yari suclu durumda beni aradilar ozur dilediler ama pelus cola ayimiz kalmadi baska birsey gonderelim dediler hayir istemiyorum ben pelus cola ayisini istiyorum dedim buyrun yerimize gelin goruselim dedi bende yine istanbulun bi ucundan kalkip gayrettepeye gittim adamlar bana resmen pazardan aldindigi belli olan baskisiz bi pelus ayi verdiler bende buna itiraz ettim. yetkililer adam gondericez bi hafta icersinde dediler. aradan yine bi hafta gecti pelusum elime gelmedi. kac aydir bi pelus cola ayisini gondermediler. bu sabah telefon actim artik resmen tum coladakiler benim durumum farkinda bana ne derlerse inanirsiniz? sizin icin imat ettiriyoruz! ben ozel imalat istemem kardesim gerek yok masraf etmeyin ben o zamanki begendigim reklamlarda gordugumden istiyorum dedim tamam dediler ondan uretilecek dediler ama eylul ayi sonu gibi teslim alabilirsiniz dediler. simdi bekle babam bekle.. bakalim neler olacak

buranin kampanyalarina inanmayin derim.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ooo enis okur yine protesto ediyorsun birilerini bu sefer güvenelim mi:)

M

MasterTR

Misafir
Enis Okur, hep sizmi milleti kandiracaksiniz birazda sizi kandirsinlar ;)

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kendini beğenmiş diyebilirsiniz ama insanların slogan haline getirdiği birşey var eskiler iyi bilir.. güven = Enis Okur..

yakın dostlarım bana Güven Okur diyorlar:)

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
evet farkettik size sonsuz güveniyorum Enis bey:) 1 milyon $ ım olsa hiç düşünmeden size yatırırdım çünkü çok susadım soğuk su iyi giderdi

M

MasterTR

Misafir
enis beyin yaptigi vurgunlara hayranim

buyuyunce amacim enis bey gibi dolandirici olabilmek :)

Enis Okur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kimseyi dolandirmadim. canim sikildigi icin actigim sirketleri kapattim. o kadar emek vermisim o paralarida goturmek hakkimdi diye dusunuyorum. zevk almadigim bi isi ne kadar goturebilirdim ki? zaten kimsenin 50-100 dolari kafaya takacagini dusunmuyorum.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suçlamalara cevap gelmesi
konunun amacının dışına daha şimdiden kaymış olması..
ayının üretimde olması...

gibi sebeplerle topici kilitliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.