Arkadaslar mayis ayinda coco-colanin PET ürünlerindeki promosyonlu kapaklardan biriktirip pelus cola ayisi icin coca colaya gonderdim ve bana iki gun sonra telefon acarak pelus cola ayisini kazandigimi soylediler ve kargoya verdiler.. bekleki gelsin.. 1 hafta sesimi cikarmadan bekledim.. aradim gonderdik kargoya sorun dediler.. yurtici kargoyu aradim bizde boyle bir gonderim yok dediler. ayin sonuna dogru coca colanin gayrettepedeki yerine gittim bi alakasiz bi ilgisiz personel.. pelus cola ayisini istiyorum diye dilekce yazdirdilar, bi saat mudurun onayini bekledim mudur zaten gonderilmis biz bunu veremeyiz dedi bende tuketici haklarina dava actim dava dun sonuclandi coca cola ayimi baska birine gondermis ve o kisi teslim almis cola bu durumda yari suclu durumda beni aradilar ozur dilediler ama pelus cola ayimiz kalmadi baska birsey gonderelim dediler hayir istemiyorum ben pelus cola ayisini istiyorum dedim buyrun yerimize gelin goruselim dedi bende yine istanbulun bi ucundan kalkip gayrettepeye gittim adamlar bana resmen pazardan aldindigi belli olan baskisiz bi pelus ayi verdiler bende buna itiraz ettim. yetkililer adam gondericez bi hafta icersinde dediler. aradan yine bi hafta gecti pelusum elime gelmedi. kac aydir bi pelus cola ayisini gondermediler. bu sabah telefon actim artik resmen tum coladakiler benim durumum farkinda bana ne derlerse inanirsiniz? sizin icin imat ettiriyoruz! ben ozel imalat istemem kardesim gerek yok masraf etmeyin ben o zamanki begendigim reklamlarda gordugumden istiyorum dedim tamam dediler ondan uretilecek dediler ama eylul ayi sonu gibi teslim alabilirsiniz dediler. simdi bekle babam bekle.. bakalim neler olacak
buranin kampanyalarina inanmayin derim.
buranin kampanyalarina inanmayin derim.