İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çocuklar İçin Elele

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kampanyamız sonlandırılmıştır. Konyadan bir çok arkadaş ekibimize katılmış ziyaretlerimiz yapılmıştır. Kısa süre sonra fotoğraflar eklenecektir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
İnsanlardan maddi değeri olan eşyalar almak, bunları çeşitli organizasyonlar ile dağıtmak için belgeniz var mı?

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu tarz bir soru ile karşılaşacağımızı biliyorduk. Eğer ki yasal olarak yanlış yapıyorsak konum kilitlensin, atılsın çöpe. Biz birilerine yardım etmek için gönülden kopma işine bakıyoruz. Gönlünüzden kopuyorsa çatına katına, bodruma veya boş bir a4 e duygulrınızı anlatın ya da halının bir köşesine düşmüş kuruşlarınızı bize verin sizin için değelrendirelim diyoruz. Kimsenin parasında kuruşunda değiliz.

Böyle bir gönül işi içinde devletten belge v.s. almaya hiç mi hiç gereksinim duymuyorum.

Konumuz nettir arkadaşlar biz kimsenin değerli eşyasını istemiyoruz dikkatli okuyun bir köşede atılı bir çocukla paylaşılabilecek her ne varsa diyoruz buyrun bizimle paylaşın biz de gerekli yerlerine iletelim diyoruz.

Saygılarımla

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Duygusal cümleler kurmanın alemi yok. Resmiyet sizin için önemsiz olabilir ancak benim için önemli, o yüzden sordum. Gönül işi mişi diye bir şeyde yok ayrıca. Devletten bunu resmileştirmeniz gerekli. Biri çıkarda sen kimsin neden bunları topluyor dediğinde anlatacak çok şeyiniz olacaktır. O zaman gereksinim listenizi upgrade edersiniz.

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizin için önemli ise konuyu lütfen yoksayın.

Konyalı arkadaşlarımız var ise beraber olabiliriz organizasyonda. Bizde güven var peki ya sizin bu güven parçalayan sözlerinizde?

Şimdi konuyu daha fazla meşgul etmeyin.

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
İyi niyetli kişisel girişimler bu tarz engeller yüzünden köreliyor bana sorarsanız.Bir diğer yandan sanal ortamda guvensizlik olmasıda gayet normal zira her gun pek cok sah..kar ile karsılaşıyoruz hepimiz :( ama buna ragmen konu sahibi arkadaşa başarılar diliyorum .
Eger yazdıklarınızda samimi iseniz (ki öyle olmasını umud ediyorum ve hissediyorum) Allah yolunuzu acık etsin.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Sizin için önemli ise konuyu lütfen yoksayın.

Konyalı arkadaşlarımız var ise beraber olabiliriz organizasyonda. Bizde güven var peki ya sizin bu güven parçalayan sözlerinizde?

Şimdi konuyu daha fazla meşgul etmeyin.

Konuyu yok sayıyorum zaten, o yüzden belge sordum. Yardım edicem ama kime ne göndericem bilmekte en doğal hakkım. Bunu söylemekte sizin göreviniz. Heyecan yapmaya, demogoji yapmaya gerek yok. Basit soru basit cevap ;)

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer ki hocam destek olmak yardım etmek istiyorsan evet biz sadece kendince uğraşan bir ekibiz belgemiz yok, devlet iznimiz yok ve böyle bir projeyi faaliyete geçirmek istedik çokta haz alarak yapıyoruz. Bizimle bu projeye ortak olmak isteyen arkadşalarımız olursa özellikle Konya'da ki arkadaşlarımız için bekleriz. Diğer illerde de böyle bir proje başlatılırsa en başta dediğim gibi harika olur.

Bana özel mesaj ile nasıl bir yardımınız olacak bildirirseniz sevinirim.

Saygımlarımla

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Madem böyle güzel bir amaca hizmet etmek istiyorsunuz, neden bu işi resmi yapan birilerine gitmiyorsunuz da kendi başınıza yapmak istiyorsunuz?
Asıl amacınız nedir? Reklam mı?

ömERgin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bizim niyetimiz belli baltalamaya gerek yok konuyu amacımız reklam yapmak olsa 600 tl verir alttaki sponsor alanına sıkışırız.

Anlamıyorum bu kadar ön yargılı olmanızın sebebi ne? Yaşlarınızda inanıyorum ki hep yüksek ama sanırım yaşla pek alakası yok bu konunun.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
İyi niyetli kişisel girişimler bu tarz engeller yüzünden köreliyor bana sorarsanız.Bir diğer yandan sanal ortamda guvensizlik olmasıda gayet normal zira her gun pek cok sah..kar ile karsılaşıyoruz hepimiz :( ama buna ragmen konu sahibi arkadaşa başarılar diliyorum .
Eger yazdıklarınızda samimi iseniz (ki öyle olmasını umud ediyorum ve hissediyorum) Allah yolunuzu acık etsin.

Eh işte sizin gibilerde böyle adamlara cesaret veriyor. Az biraz düşünseniz sizde anlayacaksınız insanların amacını ama nerdeee...

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Eh işte sizin gibilerde böyle adamlara cesaret veriyor. Az biraz düşünseniz sizde anlayacaksınız insanların amacını ama nerdeee...

Kişi karşısındakini kendi gibi bilir derler....
Hep insanlara güvenmeyi tercih ettim , kimseye kötü gözle bakmayı konduramadım,amaa 35 yıllık hayatım boyunca su son 1 yılda gördüğüm dolandırıcıyı birarada görmedim inanın...
Kişi ile ilgili konuyu cok takip etmedim ,okumaya zamanım yok ama sitedende atıldığına göre buyuk ihtimal öyle:(
İnanın cok üzgünüm ,duygu sömürüsü ,din,ahlak,vicdan,yardımseverlik herbirşeyden bahsedipde (öylede görünüp de) birde dolandırıcılık yapabiliyosa bir insan söyleyecek hiç birşeyim yok.Sadece üzgünüm İNSANLIK ADINA üzgünüm..........

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
şaka gibi ya :hönk:

konu sahibi bebeyi mahkemeye veren arkadaş bu konudan da bahsedebilir

Hah bide beni suc ortağı yapın olsun bitsin
Bi üst mesajı okusaydınız eger zaten üzgün oldugumu ,iyiniyetli her yaklaşıma kanmaya müsait bir yapım oldugunu söylemişim pişmanımda demişim bunun üstüne benim mesajımı alıntı yapıp bunu yazmanın ne mantığı var anlayamadım.
Neyse ya herkes istediğini yazıp çizsin benden bu kadar. İşim olursa özelden hallederim yoksa okur cıkarım kim iyilik yapmış kim dolandırıcıymış babaneyse sanki

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Hah bide beni suc ortağı yapın olsun bitsin
Bi üst mesajı okusaydınız eger zaten üzgün oldugumu ,iyiniyetli her yaklaşıma kanmaya müsait bir yapım oldugunu söylemişim pişmanımda demişim bunun üstüne benim mesajımı alıntı yapıp bunu yazmanın ne mantığı var anlayamadım.
Neyse ya herkes istediğini yazıp çizsin benden bu kadar. İşim olursa özelden hallederim yoksa okur cıkarım kim iyilik yapmış kim dolandırıcıymış babaneyse sanki

1-sana suçlama felan yok orda aksine adamın içine doğmuş anlamı var

2-okumadığımı nerden uyduruyorsun,bu bebe hakkında açılan diğer konuyu da buna da okudum

3-sanane olandan banane

4-madem sen daha yazmayacaksın bende yazmıyorum bundan sonra,iyinete yakışır bir kapanış olsun dostça kal

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Siz ikiniz de yazmayın ama ben bunu yazmazsam çatlarım;

Çocuklar için el ele, paraların tümü ömErgin'e :D

Konu da artık kilitlenirse iyi olur. Çok uzadı bu konu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.