İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

coder aranıyor - script yazılacak

F

formicay

Misafir
Merhabalar,

aydosclub.com adresinin rezervasyon sayfasına "oda fiyatı hesaplayan program" yazabilecek, uygun programlama dili bilen (asp, php ya da her ne ise) arkadaş arıyorum. Çok karışık olmadığını düşündüğüm bu program için "[email protected]" adresine fiyat teklifinizi ve varsa şartlarınızı belirtiniz. Programın yapacakları aşağıdaki gibi olacak:

1) Verilen 2 tarih arasındaki gece sayısını hesaplayacak. Eğer bu 29 Mayıs-2 Haz. ise bunun 4 gece olduğu bilecek tabi
2) Odadaki yetişkin ve çocuk sayılarını uygun fiyatlarıyla ve sonra gece sayılarıyla çarpıp, birbiriyle toplayacak.
3) Benim manuel olarak otelin dolu olduğu tarihleri girdiğim dosyayı kontrol edip, "boş odamız vardır" ya da "21.6-23.6 tarihleri arasında otelimiz doludur" diyecek.
4) Son olarak bu bilgileri normal ya da pop-up ekranda verecek.

Bunu yazarken hem kendim ne istiyom diye anlamış oldum, iyi oldu. Emaillerinizi bekliyorum..

Bora

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.