ÇOK ACİL CVPP !

0
Onaylı Üye
Üye
ARKADAŞLAR PCMDE ŞÖLE BİR SORUN VAR MESALA BİR PROGRAM İNDİRİYORUM YADA MASA ÜSTÜNDA AYARLARI DEĞİŞTİRYORUM BELGELERİME RESİM YÜKLÜORUM VS VS. PC Yİ KAPATIP AÇTIKTAN SONRA HEPSİ SİLİNMİŞ OLUYO VEYA ESKİ HHALİNE DÖNÜO ARICA BİR SİTEYİ SIK KULLANILANLARA EKLİORUM KAPAYP AÇTIĞIMDA O BİLE SİLNMŞ OLUO FORMAT ATILMIŞ GBİ NE YAPMAM LAZIM ÇOK ACİL CVP BEKLİYORUM LTFN.

0
Onaylı Üye
Üye
Hepsini büyük yazmayın bu bir.

İkincisi ise bilgisayarınızda deepfreeze kurulu sanırım.

0
Onaylı Üye
Üye
Allahım yarabbim böle bişeyi ilk defa sizden duyorum nese düzeltirim :) bağırmıyorum kmse yanlış anlamasın :D yardim bekliorum...

0
Onaylı Üye
Üye
Allahım yarabbim böle bişeyi ilk defa sizden duyorum nese düzeltirim :) bağırmıyorum kmse yanlış anlamasın :D yardim bekliorum...

Söylediğim gibi deepfreeze kurulu büyük ihtimal onu kaldırmanız gerekli.

0
Onaylı Üye
Üye
Peki nasıl kaldırcam ?

Bilginiz yoksa bilgisayardan daha iyi anlayan birlerinin kaldırması daha iyi olur.Biraz karışık bi işlem.İnternetten aratarak bulabilirsiniz kendiniz yapmak isterseniz.

0
Onaylı Üye
Üye
1.yol
program files içerisinde "faronics" isimli bir klasor görürseniz deep freeze var demektir kaldırmanın en basit yolu faronics.com dan evulation (deneme sürümünü) indirip çalıştırmanız uninstall seçeneğini görebilirsiniz.

Geri