X
XhanDros
Misafir
Sticks' Alıntı:umut , hayirli olsun arkadasim umarım istediğin performansı alırsın.
XhanDros - PHP Programcısı yazmışsın imzanda ama bu spy-kod olayını bi PHP scriptte görmedim ben daha önce ? Benim tek bildiğim şey script kurulduğunda sahibine mail yollamak yada databasee o kullanıcıyı eklemek. Kısacası script sahibini bilgilendirmek.
Eee bu spy-kod olayını da "PHP Programcısı" olarak bize öğretirsin umuyorum ?
Bunun dışında bakıyorum da o kadar insan korsan kullanırım şöyledir böyledir yazmış ama bakıyorum da bi Allahın kulu burda bişe yazamamış bu konu hakkında.
Her neyse terbiyesizlik yapıp da hala yok ben asar keser , korsan ile devam eder ; emeğe saygı göstermeyip , korsan yazılımı sanarım şaheser... diye geçinen arkadaşlar inşallah gün gelir de bi yere gelir (ki bu kafayla zor) , elin altında işçi olmak yerine kendi programcılık,yazılım yada web şirketi , hatta hatta tümü birlikte olan bi şirket, kurarsınız da sizin de emeğiniz çalınınca yırtarsınız ...........
konu tamam sanırım diğer başlıklardayım burayı bırakıorum
bir forum sistemi var wBB.
onda kullanılan spykod forum kurulduğu anda kendi resmi sitelerinin veritabanına bağlanıp lisans olup olmadığını kontrol ediyor.
Eğer lisanslı değilse site bilgilerinden sitelere gerekli yasal işlem uygulanıyor.
Bahsettiğim olay buydu ama bu kodlarda lisanssızfied olmayacak diye bir olay yok.
Paralı satılan programlarda ( sizin deyiminizle scriptlerde ).
Bende bırakıyorum konuyu çünkü konu böyle giderse laf sokma yarışına
dönecek.
Nedena böyle bi konuşma tarzı ?
Karşıdaki adamı küçük düşürmeye çalışmak alaycı bir şekilde konuşmak.
Neyse iyinet'e son mesajımdır herkese iyi çalışmalar.