Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ÇOK ACİL YARDIM

TJAY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Sevgili Arkadaşlar Sitem Kurulu İken Yanlışlıkla Sayyac Kodunu Ekleyeceğim Sıra Bİr Kodu Sildim Mi Yada Fazlamı Ekledim Temalarda Anlayamadım ve Şuanda Ana Sayfa Gözükmüyor Diğer Sayfalar Gözüküyor ama Lütfen Çok Acil Yardım Yardım Edebilecek Arkadaş Lütfen İletişime Geçsin BUradan Veya [email protected] eklesin.!

site : www.musicfilmindir.com

Ping

iyinet
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
133
mybb bilmiyorum phpmyadmine gir sayyac kodunu arattır bulduğun sayyac kodunu editle

TJAY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Hayır Öyle Değil ben ekleyecektim ekledim ama sıkıntı herhangir bir kodu sildim sanırım kaydettim oda ana sayfayı kaybettirdi kaydetince gitti ana sayfa yani onu diyorum düzeltebilecek birisi varsa yardımcı olsun acil ama tavsiyen için teşekkür ederim..!

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Merhaba ,

Msn üzerinden kendisiyle iletişim kurup sorunu çözdük.Sorun çözülümü şöyledir :

Emir bey sayaç kodunu eklerken şablonları bozmuş.İndex şablonu olduğunu şu şekilde anlayabiliriz : index sadece anasayfayı ilgilendirir.Bunun üzerine index şablonunun sağında bulunan seçeneklerden orjinaline geri çevir seçeneğine tıklayarak uyguladığınız ayarları sıfırlayabilirsiniz.Bu şekilde sorun ortadan kalkmış olur :)

İyi forumlar , iyinet.com - ata350.

TJAY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Saol Kardeşim :) Ama Sıkıntıyı Çözdün Sayılır İnşallah Devamı Gelir :D

Ping

iyinet
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
133
Merhaba ,

Msn üzerinden kendisiyle iletişim kurup sorunu çözdük.Sorun çözülümü şöyledir :

Emir bey sayaç kodunu eklerken şablonları bozmuş.İndex şablonu olduğunu şu şekilde anlayabiliriz : index sadece anasayfayı ilgilendirir.Bunun üzerine index şablonunun sağında bulunan seçeneklerden orjinaline geri çevir seçeneğine tıklayarak uyguladığınız ayarları sıfırlayabilirsiniz.Bu şekilde sorun ortadan kalkmış olur :)

İyi forumlar , iyinet.com - ata350.

Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.vBullentindede FORUMHOME şablonu ;)