İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çok ilginç bir balık

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Resimdeki büyük sarı balık 4-5 gündür akvaryumda, gelir gelmez akvaryumun ağası kesildi.. Şimdi ne diye resmini çektin koydun diyebilirsiniz.

Akvaryumun köşesindeki 3 misketi iteleye iteleye kendisi getirdi ve aklına estikce geliyor en sondaki miskete vuruyor misketlerde birbirine çarpıp akvaryumun camına vuruyor. Tabi çat çut sesler çıkıyor. 2 dir fotograf makinesiyle yaklaştığımı farkedip misketlere çarpmayı bırakıyor :)

Yakalarsam o kareyide paylaşacağım çok beter bişey bu ya :)

64j6kg.jpg

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Eskiden köylerde, kızlar pilava kaşık saplayınca koca istiyorum anlamına geliyormuş. Balık sana diyeceğini demiş, top sende Loi :)

X

Xman

Misafir
bende bi vatoz var efe göreceksen benim vatoza bakacaksın :D hele yem verme sırasında akvaryumda terör estiriyor :D

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bi ara bende balık besliyordumda hiç bir aksiyonlarını görmeyince bıraktım, demek boş boş yüzmekten başka şeylerde yapabiliyorlarmış :)

Ondan sonra muhabbet kuşu beslemeye başladım, onlar daha eğlenceli. Ama dahada sonra, yani şimdi hamster besliyorum. O kadar tatlı, o kadar eğlenceliki artık hep hamster beslicem :D Tek kötü yanı ortalama 2 yıl ömürleri varmış ve bizimki 1 yaşını geçti :( Birde kafesini haftada en az 2 kere temizlemek gerekiyor yoksa bildiğin umumi hela gibi kokuyor kafes.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
Loi balıklar prenses türüne benziyor doğrumu?
bende de var balık çokmzevkli beslemesi :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Loi balıklar prenses türüne benziyor doğrumu?
bende de var balık çokmzevkli beslemesi :D

Balıklar ciklet, şimdi "yunus" diye tanımladıkları güzel bir balık daha aldım. Cikletlerin en büyüğünden sağa sola saklanıyor şuan garibim..

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
yunuslarda güzel balıktır
frontosa+brichardi ve sarı prenses türleri favorilerim
allah sağlık versin balıklara...

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
yunuslarda güzel balıktır
frontosa+brichardi ve sarı prenses türleri favorilerim
allah sağlık versin balıklara...

Amin, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'a kalmış :)
Bugun buyuk bi su temizleme cihazı aldım.
Neymiş adı: LifeTech miş :)

T

trgy

Misafir
Abi ben de de var ufacıkken aldım ölmediler daha deli gibi yem yiyorlar para dayanmıyor. :D

İşin ilginç yanı ya hiç yavru mavru olmadı aldım alalı. Kısır balıkları ittirmiş sanırım balıkçı sadece zarar verenleri. :p

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Abi ben de de var ufacıkken aldım ölmediler daha deli gibi yem yiyorlar para dayanmıyor. :D

İşin ilginç yanı ya hiç yavru mavru olmadı aldım alalı. Kısır balıkları ittirmiş sanırım balıkçı sadece zarar verenleri. :p

Belkide sen farketmemişsindir yumurtaları ağızlarında topluyorlarmış yavruları belkide yemişlerdir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.