konu geyikhanelik varsayalım çok iyi bir siteniz var hitleri google amcadan çekiyor google sitenizi satın almak için teklif gönderdi sizde bunu kabul etmediniz googlede tuttu çekin len bunun ipini alın filtreye çok konuştu derse ne olur ?
Google bunları satın almak istemişti zaten...sence arkadaşın sitesi facebook ya da twitter gibi dünyaca ünlü bir site olsaydı ne olurdu? google istediği kadar sandboxa soksun
Google bunları satın almak istemişti zaten...
sence arkadaşın sitesi facebook ya da twitter gibi dünyaca ünlü bir site olsaydı ne olurdu? google istediği kadar sandboxa soksun
hacı şunu iddia ediyom google facebook u sandbox a alsın millet facebook açılmıyor demesse hiç bir şey bilmiyorum bizim insanlarımız adres çubuğu nedir bilmiyor bile ahanda bunu söylüyorum burada gir yaz googleye facebook diye aylık aranma hacminede bak
çok iyi bir sitem olsa google la dalga geçerdim
konu geyikhanelik varsayalım çok iyi bir siteniz var hitleri google amcadan çekiyor google sitenizi satın almak için teklif gönderdi sizde bunu kabul etmediniz googlede tuttu çekin len bunun ipini alın filtreye çok konuştu derse ne olur ?