İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çok iyi bir yazım çok kötü sıralarda

flashanaliz

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Merhabalar anlamış değilim fakat son 1 haftadır girdiğim yazılar ne kadar iyi olursa olsun google beni resmen hiç yokmuşum gibi çok kötü sıralarda sunuyor bunun nedeni nedir bir türlü anlayamadım. Gayet normal olarka sitemi kullanıyrum özgün yazılar yazıyorum her yazım en az 900 kelimeden oluşuyor 24000 kelimeden oluşan konu ile ilgili bir yazı konuyla alakasız yazıların arkasında kalıyor bunun nedeni nedir bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olur mu ?

Not: Sandbox gibi bir duyum aldım sitemin bunla alakası var mı acaba ?

Yazım: http://blog.flashanaliz.com/oran-analizi/
Konu: Oran Analizi

Sitem: blog.flashanaliz.com

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 08:19 -->-> Daha önceki mesaj 07:55 --

Bu konuda yardımcı olabilicek bir arkadaş çıksın lütfen

dentizm

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhaba,

Yazınız henüz Google tarafından indexlenmemiş. Yazılarını daha hızlı indexletmek için Google Search Consolda soldaki tarama menüsünün içindeki google gibi getir seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu şekilde hem de özgün yazılarınızın öncelikle sizin sitenizde indexlenmesini sağlayarak emeğinizi koruma altına alabilirsiniz. Aylık tekil sayfa getirme limiti 500, bağlı sayfaları getirme limiti 10 dur. Site genelinde bir değişiklik yaptığınızda bağlı sayfaları getir özelliğini kullanın.

Ek olarak yazı başlıklarını biraz uzatmanızı, linklerinizi de daha belirgin oluşturmanızı tavsiye ederim.

Oran analizi yazınızı ben olsaydım şu şekilde optimize ederdim.

Başlık : Oran Analizi,Oran Şikesi ve Şikeli Maçlar İle Oran Analizi Bağlantısı

Meta Açıklama : Oran analizi nedir,Oran analizi ve şikeli maçlar bağlantısı nedir,Oran analizi yaparken yapılan yanlışlar nelerdir,Oran analizi sonuçlarını nasıl kullanılır.

Url : /oran-analizi-sikeli-mac-baglantisi

Arama sonuçlarında şu şekilde görünür.

77p6X5.jpg

Başlık ve meta açıklamalarının pixel limitleri var, screaming frog programını indirip, serp snippet özelliğinden limitleri geçip geçmediğinizi kontrol edebilirsiniz. Çok uzun başlık ve meta açıklamaları spam şüphesi uyandırır.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.