İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çömezler için google ve digerleri

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çömezler için google index basit

Merhaba, eminim pek cogunuz google in pir'isiniz, bizim bilgimizle sizinkini boy ölçüştüremeyiz zaten bu yazım kurtlardan cok kuzulara...

bir siteniz var, ama nedense indexlenmiyor!!!

hay allah be kardesim neyim eksik ne yapmam gerekiyor demeyin, elbet basit bir yolu vardır.

http://www.google.com/intl/tr/add_url.html

forumdaki google gurularının bu linki kullandıklarını sanıyorsanız, hayallerinizi kırdıgım bozdugum icin ozur dilerim :p

kuzular (alınmayın sakın ha :D) bu arkadaslar bu linki kullansa idi 50 tane domainle ugrasamazlardı...

ha bu gurular napıyor??? halen genede buyuk bir webmaster kitlesi bunu bilmiyor...

pr 'ı yuksek siteleri var bu amcamların, yada pr ı yuksek olan cok iyi dostları
usta bana bi link atıver be abicim diyor.... 3-5 kisiden bunu istiyor.

sonra hop 3-5 gun icinde tadaaa amcam googleda!!!

siz halen http://www.google.com/intl/tr/add_url.html

bu yolla mı basvuruyorsunuz ??? tamam aylar sonra indexte gorusuruz ;)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yaw valla kimse bu işin prii diyecegi sanma :p google kimse daha tam anlamış degildir ama bazı arkadaşalrımız var onalr yanai yavaş yavaş bazı püf nokatalrını cözmüşler ve baya kişide bilgilendiriyorlar.. saolsunlar..

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
permission ben bitimeden yazmısın yau :p yanlıslıkla once bastım.. yorumlar simdi gelebilir. :)

T

turka

Misafir
bu konuda ben ikisinide yapıyorum. pr4 sitelerimden link veriyorum ve google da normal yoldan ekliyorum. 2-3 gün sürüyor anasayfa indexlenmesi. ama birden direk pr6 veya 7 gibi sitelerden link almamanızı öneririm yararından çok zararı olabilir. ben pr4 ile gayet memnunum bekleme süresini atlatıyorum kolayca.

Extra tavsiye olarak birkaç bedava alan verek sitelere tek sayfalık bişeyler atın ve oraya kendi sitelerinizin linklerinin olduğu harici bir dosyayı include edin çok etkisini göreceksiniz.

Tartışma değilde böyle yararlı konuların çoğunlukta olmasını dilerim ;)

Kolay Gelsin.

E

EnTrue

Misafir
Önemli: Google indeksini belirli aralıklarda yeniler, bu yüzden güncellenmiş veya kapanmış bağlantı eklemenize gerek yoktur. Ölü bağlantılar indeksimizin gelecek güncellemesinde silineceklerdir

diyor orda bu cümleden bişe anlayan var mı güncellenmiş bağlantı eklme nası oluyor :)

T

turka

Misafir
EnTrue' Alıntı:
Önemli: Google indeksini belirli aralıklarda yeniler, bu yüzden güncellenmiş veya kapanmış bağlantı eklemenize gerek yoktur. Ölü bağlantılar indeksimizin gelecek güncellemesinde silineceklerdir

diyor orda bu cümleden bişe anlayan var mı güncellenmiş bağlantı eklme nası oluyor :)

bağlantı ekleme bilgiğimiz link ölü bağlantıda olmayan sayfalar
yani, sitenden www.sitem.com/olmayansayfa.htm diye bir bağlantı verdiysen ve bu sayfa yoksa sadece sayfa adı indexlenir ve daha sonra silinir demiş. bu sayfaların çok olması sitenin google dan banlanması için bir sebeptir zaten.

M

modachat

Misafir
drstranger bakiyom bana laf atiyorsun bunun elbetteki bir sirri var benden bir ipucu diyelim abcd.com domaini aldiniz guzelce sitenizi bitirin hepsinin titlesini degisik degisik yapin içerikle alakali sonra.

toplistlere uye yaparken bir gun oturun 1-2saat nerelere eklicekseniz o anda ekleyin ve kodlari ekleyin en gec 3gun icinde siteniz googlede eklenir zaten Bu zor birsey degil .Cok sansiz iseniz ki benim sadece o sanssizlik 2domainimde oldu eklemiyor o zaman yuksek pr li sitelerden link vermeniz sart ben vermedim ugrasamiyorum cunku herkes hergun yeni yeni seyler ogreniyor google hakkinda baskalarindan hep ogrenmek yerine biraz oturun bir gun dusunun bazi seyler nasil oluyor nerde oluyor emin olunki bazi seyleri anlamaya basliyacaksiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5