İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Çöplük

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google bunları görmüyormu.Böyle yapanlara banı vericek bak sen yapan oluyormu ama biz ne desek boş :(

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sonra bu tipler google dan banlanınca, durup dururken banlandık diye google ı bize şikayet ediyorlar :)

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Sonra bu tipler google dan banlanınca, durup dururken banlandık diye google ı bize şikayet ediyorlar :)
Şikayet etse kaç yazar.Yaptıklarına baksana.Google ne arasam 4-5sayfa ileriler gidiyorum.ilk sayfa full spam sayfa.nedir bu böyle

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Turkce arama galiba o, sayfa acilmiyor da bende. Sanmiyorum ki yabanci dilde arama yapsan howto build a wap page, gibi ilk sayfa full spam ciksin. Bu rezillik bize ve bizim gibilere ozgu bence.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Turkce arama galiba o, sayfa acilmiyor da bende. Sanmiyorum ki yabanci dilde arama yapsan howto build a wap page, gibi ilk sayfa full spam ciksin. Bu rezillik bize ve bizim gibilere ozgu bence.
Bizde her pr5 olan elindeki gücü kötüye kullanıyor. Onlarında en düşük sitesi PR5. oyüzden birazda :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wwwxxxyyy' Alıntı:
O sonuçlar içinde 2. sayfada çıkan bir adres ise http://www.islamustundur.com/indexa4.htm , arka planda kullanılan gizli kelimelere bir bakın, aslında buraya yazmak isterdim ama forumu kirletmek istemem, ibret için bakın, PES DOĞRUSU BE PESSS
islami sitede gizli kelimelerdeki kelimelere baktınız mı..
Kod:
*orno gizli kamera çekimi...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
el araba ikinci el araba fiyatları araba ilanları araba alım ...... site indirme site yapımı komik site wap site ücretsiz site download site ... resmi sitesi araba sitesi eğlence sitesi web sitesi yapımı resim sitesi ...
www.anatoliacicek.com/araba.htm - 20k

çicekci sitesinin web sitesi işi ile ne alaka bende bunu analamdım :p adamlar hit gelsin diye :)

trichnosis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google a bunları şikayet etseniz dahi hemen reaksiyon göstermiyor her nedense . gerçi google gibi bi sitenin manuel olarak çözüm bulması geçici olur gibi geliyor. googlebot un bunlşarı tanıması lazım . nasıl olacaksa:S

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google arama motorunu biraz daha ihmal edip mail,checkout,earth,calendar fln gitsin bakalım nereye kadar gidebilecek..

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
işimiz çoook zor çooooooook yetti artık şu google bot baksın bi çaresine :D

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Botu iyi yetiştirmemişler.cahil kalmış spam sayfayı anlayamıyor :D harbiden bunun çaresi ne olacak.Google başka şeyler çıkaracağına şunun çaresine bakmalı.Millet iyice azıttı :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.