Size harika bir fırsattan bahsetmek istiyorum. Cpa Ultimatom ürününü belki bilirsiniz. Kadir Arda Kos tarafından kaleme alınan bu kitap adsense tarzı üyelik veya satış başına komisyon veren bir tür affiliate marketing e-kitabıdır.Bir dönem piyasada 59$a satılan bu kitap Teobook alıcılarına ücretsiz veriliyor.
Yine aynı yazar tarafından bir ürün daha sunuluyor.CPA Affiliate Marketing Eğitimi (Tıkla/İndir).Bu eğitin kitabının özelliği ise tamamen ücretsiz dağıtılıyor olması.Ben indirdim ve detaylı bir şekilde inceleyerek herkesin yaralanabilmesi için bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Affiliate marketing işine girmek isteyenler,affiliate marketingi kendisine meslek edinmiş olanlar bu fırsatı kaçırmayın. CPA Affiliate Marketingi ücretsiz indirin.
CPA Affiliate Marketing Eğitimini ücretsiz bilgisayarına indirmek için tıkla
Yine aynı yazar tarafından bir ürün daha sunuluyor.CPA Affiliate Marketing Eğitimi (Tıkla/İndir).Bu eğitin kitabının özelliği ise tamamen ücretsiz dağıtılıyor olması.Ben indirdim ve detaylı bir şekilde inceleyerek herkesin yaralanabilmesi için bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Affiliate marketing işine girmek isteyenler,affiliate marketingi kendisine meslek edinmiş olanlar bu fırsatı kaçırmayın. CPA Affiliate Marketingi ücretsiz indirin.
CPA Affiliate Marketing Eğitimini ücretsiz bilgisayarına indirmek için tıkla