İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

CPA MİLYONER EĞİTİM SETİ İLE SATIŞ YAPMADAN KAZANÇ

FUSAB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternetten her ay 1500$ veya daha fazlasını kazanma imkânın var hem de hiç ürün satışı yapmadan... CPA MİLYONER EĞİTİM SETİ’ yle bu mümkün!
Normal affiliate marketing işinde satış başına veya komisyon alırız. CPA ise işlem başı ücret demektir.
Örneğin bir ürün çıktı CPA şirketlerin sitelerinde pazarlanıyor olsun, Bu ürünün size özel linki olur ve o link ile ziyaretçi başına veya forum doldurma başına 2-50$ arası kazanç sağlarsınız..Yani gönderdiğiniz ziyaretçinin size para kazandırması için illa bir ürün alması gerekmez.
Amacınız internette boşa geçirdiğiniz zamanı paraya çevirmek ise daha iyi yaşam şartları, daha iyi bir gelecek istiyorsanız; veya amacınız ne olursa olsun en basitinden İnternetten Para Kazanmak ise, size şunu garanti ediyorum: CPA MİLYONER EĞİTİM SETİ hayatınızı değiştirecek!

CPA MİLYONER http://goo.gl/V4xNMp

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5