Bu arada daha bir aylık olan bir popup sponsoru var ve gösterim başına 10$ veriyor!?! Tabii bunu nasıl vereceklerini bende tam olarak bilemiyorum! Bu alanda bu kadar yüksek komiyon duyulmuş değil ama olurda adamlar bu işin sırrını bulmuş deyip üye olmak istersen alt üyem olmayı ihmal etme belki hakket ödeme yaparlar!
Şirketin özellikleri ise şöyle:
1) bir aylık... dolayısı ile ödeme yaptığına dair bir bilgi henüz yok!
2) yabancı dil içerikli siteleri kabul etmediğine dair bir bilgi yok "üyelik şartları" kısmında ama ödeme anı geldiğinde siteler incelenecek ve gerekli görülürse üyelik iptali gerçekleşecekmiş! Bu durumda her ne kadar dil kısıtlaması getirmemiş olsalarda önceden mail ile bilgi almakta fayda var!
3) Sayfanıza giren her bin ziyaretçi için 10$ ödemekte ama bununlada kalmamakta ve alt üyeniz olan webmasterların sayfalarına gelen her 1000 ziyaretçi içinde extradan 6$ ödemekete!
4) Hesabınızdaki miktar 60$'a ulaşınca ödeme yapmakta! Ödemeleri çek veya "money order" ile yapmaktalar.
Evveet, inanılması zor bu şartlarla nasıl ayakta kalacaklarını ben de bilmiyorum ama sitelerimden birinde denemeye de başladım. İstatistikleri iyi çalışıyor. İlk gün 2$ kazanmışım. Bir deneyelim derseniz alt üyem olmayı ihmal etmeyin...
İşte link:
http://www.ilovepops.com/signup.asp?id=ayhan
Alt üye fobisi olan arkadaşlar her zamanki gibi sadece ana link bölümünü de kullanabilirler...
Herkese bol kazançlar....