İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

CPM Sponsor arıyorum...

C

coolturk

Misafir
arkadaşlar selam. cpm sponsor arıyorum. CPM başına ödediği fiyat önemli değil. Önemli olan paranın ödenmesi. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

F

ForMaNiaC

Misafir
sitenin içeriği ingilizce deilse cpm sponsor bulamazsın..

bu arada cpm ne diye soran arkadasa. cpm 1000 tekil gosterimdir

C

cenks

Misafir
selam
sitenin içeriği ingilizceyse de yetmiyor.trafiğinin kuzey amerika ing ve avustralya vs ingilizce konuşulan yerlerden olması gerekiyor.öyle ise siten

popupsponsor.com

popupad.com

exitfuel.com

exittraffic.com

bol kazançlar....

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gösterim sponsorları genel olarak ingilizce içerik şartı aramakta. Birçok servis bu ön şartı sağlamakta isen seni kabul etmekteler ama genellikle sadece Kuzey Amerika kökenli ziyaretçilerin nedeni ile ödeme almaktasın :(
Yine de bol miktarda gösterim sponsoru bulabilirsin netde... "cenks" arkadaşımız bir çoğunu listelemiş. Kalanlarına da sitemden ulaşabilirsin sanırım. Genellikle şu sıralar en yaygın ve kazançlı olanı pop-up/pop-under gösterim üzerinden ödeme yapmak ama banner gösterimi üzerinden de ödeme yapacak olan sponsorlar mevcut...
Bol kazançlar...

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada daha bir aylık olan bir popup sponsoru var ve gösterim başına 10$ veriyor!?! Tabii bunu nasıl vereceklerini bende tam olarak bilemiyorum! Bu alanda bu kadar yüksek komiyon duyulmuş değil ama olurda adamlar bu işin sırrını bulmuş deyip üye olmak istersen alt üyem olmayı ihmal etme belki hakket ödeme yaparlar!
Şirketin özellikleri ise şöyle:
1) bir aylık... dolayısı ile ödeme yaptığına dair bir bilgi henüz yok!
2) yabancı dil içerikli siteleri kabul etmediğine dair bir bilgi yok "üyelik şartları" kısmında ama ödeme anı geldiğinde siteler incelenecek ve gerekli görülürse üyelik iptali gerçekleşecekmiş! Bu durumda her ne kadar dil kısıtlaması getirmemiş olsalarda önceden mail ile bilgi almakta fayda var!
3) Sayfanıza giren her bin ziyaretçi için 10$ ödemekte ama bununlada kalmamakta ve alt üyeniz olan webmasterların sayfalarına gelen her 1000 ziyaretçi içinde extradan 6$ ödemekete!
4) Hesabınızdaki miktar 60$'a ulaşınca ödeme yapmakta! Ödemeleri çek veya "money order" ile yapmaktalar.

Evveet, inanılması zor bu şartlarla nasıl ayakta kalacaklarını ben de bilmiyorum ama sitelerimden birinde denemeye de başladım. İstatistikleri iyi çalışıyor. İlk gün 2$ kazanmışım. Bir deneyelim derseniz alt üyem olmayı ihmal etmeyin...

İşte link: http://www.ilovepops.com/signup.asp?id=ayhan

Alt üye fobisi olan arkadaşlar her zamanki gibi sadece ana link bölümünü de kullanabilirler...

Herkese bol kazançlar....

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9

cpm:cost per thousand. verilen reklamın ya da yayınlanan tanıtımın hedef kitledeki bir kişi üzerinde binde kaça mal olduğu hesabı. örneğin 1 milyon satışlı bir gazeteye verilecek bir tüfek reklamıyla hedef kitlenin içinden 30 bin kişiye ulaşabilirsiniz fakat satışı yüksek olduğu için reklam tarifesi çok yüksektir. oysaki 25 bin tirajlı bir silah dergisine aynı reklamı verdiğinizde derginin satışı düşük olduğu için reklam tarifesi düşeceği gibi, verdiğiniz reklam da en azından 20-25 bin kişiye direkman ulaşmış olacaktır. yani cpm hesabına göre ikinci alternatifi değerlendirmek daha anlamlıdır. bu arada cpm'in neden cost per thousand olduğunu merak ediyorsanız söyleyeyim: aslında o thousand değil milleniumdur.

Olsun yahu 5 sene 10 sene bilmeyen olabilir ;)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
son günlerde konu hortlatmakta moda oldu. gerçi arkadaşın niyeti belli reklam olsunda çamurdan olsun mantığı.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
sarget bir de baksana verdiği sponsor linklerin hiçbiri domain park etmiş hepsi göçmüş.yani arkadaşın o günlerde sağlam dedği sponsorların yerinde kavak yelleri esiyor.:D

asasmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.absürtadworld.com/default.aspx?ref=CD2051

gösterime ödüyor deneyebilirsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.