İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

cs dedicated server

D

DaruDe

Misafir
Arkadaslar ben c.s 1.5 dedicated server kurmak istiyorum.Elimde tüm dökümanlar vae
HLDS
Addons yani istediği herşey
Lan üzerinden kuruyo hatta net üzerindende kuruyo ancak cafe dışına veremiyorum.
cafe içi ip den kuruyor serveri.10.0.0.... gibi.
Ancak ben +ip <Ip Numaramı> Yazdığımda fatal error ........ port falan diye bi hatasi veriyo.
+ip kismini silince kuruyo ama benim 81.213..... olan ip numaramdan değil yine kafe içi ipmi görüyor.

Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
ayni zamanda baglantim 512k 7-8 kişi oyuna bağlanıp oynandığında lag olayı nasıl olur.
Şimdiden teşekkürler.

E

emrecelebi85

Misafir
Aynısı

DaruDe' Alıntı:
Arkadaslar ben c.s 1.5 dedicated server kurmak istiyorum.Elimde tüm dökümanlar vae
HLDS
Addons yani istediği herşey
Lan üzerinden kuruyo hatta net üzerindende kuruyo ancak cafe dışına veremiyorum.
cafe içi ip den kuruyor serveri.10.0.0.... gibi.
Ancak ben +ip <Ip Numaramı> Yazdığımda fatal error ........ port falan diye bi hatasi veriyo.
+ip kismini silince kuruyo ama benim 81.213..... olan ip numaramdan değil yine kafe içi ipmi görüyor.

Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
ayni zamanda baglantim 512k 7-8 kişi oyuna bağlanıp oynandığında lag olayı nasıl olur.
Şimdiden teşekkürler.
Ya allah aşkına bunubilen yokmu acaaba aynı sorun bende de yaşanıyor da birisi cevap verirse çook müteşekkür kalıcam

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.