Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

CsDelisi.Com - vBulletin Oyun Sitesi İçin Önerileriniz?

FarukTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
CsDelisi.Com Site Bilgileri

Site Yaşı: 06-12-2008
İlgili Alan: Counter-Strike Ağırlıklı, Oyun Yardım, Oyun Forum Sitesi
Sistem: vBulletin 3.8.4
Sitemap: Var.
Seo: Zoints Seo
Reklam: Yok

Site Hakkında Verebiliceğim Bilgiler Bunlardır..
Forum Görünüşü, Seo, Eklenebilicek Herşey, vs. Hakkında Önerilerinizi Almak İstiyorum..

İyi Forumlar.

blogger

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Anasayfa yok zoints seo vbseo varken kullanılacak bir yazılım değil kıyaslanması bile yanlış (bul bir yerden :DD ) ve forum tasarımı ortalama Anasayfa çizebilirim ücretli istersen bana ulaş.

FarukTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
SEO = Zoints Seo vBSeo kadar iyi olmasada. Kaç.ak kullanmayı Sevmiyorum. N-ULL Sürüm Kullanan Varmı, Eğer öyleyse Kurabilirim.
Tasarım = Yeni Tema Geliştirmekteyim BuGünümü full bunun için harcadım iyi bir tema çıkacağına inanıyorum.
AnaSayfa = /forum/ dizininden Ana dizine atsam Hit'de düşme olacağından korkuyorum :) Hafif bi Portal veya wp kuracağım.
Önerileriniz ve ilginiz için teşekkürler.

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
Hazır paketlerin olsun.CsDelisi server paket v1 , v2.Ben cs ile ilgiliyim.Çok ihtiyacım oluyor.Ayrıca eklenti yapma dersleri koyarsan zaten olay biter.Full jail paketi.Pro paketi.Zombi paketi vs. çok işine yarar ;) Paylaşmalısın bunları ;)

blogger

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Anasayfa için bir arayüz tasarlanabilir forumu anasayfaya atmak mantıklı bir çözüm değil, vbulletini de 4 sürümlerine yükseltmek gerektiğini düşünüyorum, vbseo lisanssız kullanan elbette var tavsiye edilmez fakat baya farkedecektir.

Zoints seo kurulu olduğuna emin misiniz link yapıları düzenlenmemiş zoints de düzenliyordu bildiğim kadarıyla