İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Daha iyi PTR?

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ,Allyousubmitters gerçekten çok iyi bir paid email sitesi artıları olduğu kadar eksileri de var,kimine ödeme yaptı,kimininde üyeliğini benim gibi 3 defa 15$ geçtiğim halde sildi,bu forumda da bayağı tartışıldı,ben sana aynı buna benzer kısa zamanda doldurabileceğin sitelerden birkaçını vereyim siteme girdikten sonra paid emails linkine tıkla ve digital-mails ve banana-mail se üye ola,aynı zamanda bu forumda email okuyarak para kazanmak isteyenler başlıklı yazıyı okursan fikir alışverişinde bulunabiliriz.

N

napolyon

Misafir
benim de ays de bi account um vardı. 12$ olunca üyeliğim iptal oldu.
forumlara neden üyeliğim silindi falan dedim.
adamların verdiği cevabı da tam anlayamadım ama bi testten geçememişim.
halbuki sitede test yapıldığı falan hiçbiyerde yazmıyor ve bir testte yapılmadı zaten.

Earnings2all isminde bir siteyi sana önerebilirim.min. ödemesi 70$ mailler 4,5,6 cent
hergün ortalama 1,5$ dan fazla kazanıyorsun.
bu adresden üye olursan sevinirim ...

http://www.earnings2all.com/pages/index.php?refid=musthi

www.earnings2all.com

yada ourpaidmail. min 55$ ve mailler 5,10 cent ...
istersen burdan

http://www.ourpaidmail.com/pages/index.php?refid=maille

yada burdan

http://www.ourpaidmail.com

P

Parae

Misafir
Test Dedigi Cheat Link gibi bir olaya tıklamışsındır ...

Ayrıca E2A ödeme yapmıyor hala şunu yazıp insanları oyalamayın !!!

B

batuhanu

Misafir
ben bu PTR olayını getpaidforumsdada baya bi tartıstım, sonuc olarak eger +500 referralınn yoksa kayda deger bir para kazanılmıyor bu tür şeylerden neyse teşekkürler

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet ref çok önemli! Ama Türkiye'de ki ref'ler fazla aktif olmadığı için yabancı ref'lere yönelmek en iyisi.

N

napolyon

Misafir
bu foruma 2-3 gündür takılmaya başladım. yaw hep mi ters insanlar çıkar birinin karşısına alla alla. bak gene sinir katsayılarımı fırlattınız

@Parae
kardeşim öyle bi mesaj yazmışın ki aslında başka bi giriş yapacaktım ya neyse . ortamı germenin alemi yok.
sanki bu işlere dün başlamışım da yanımda da sen varmışsın gibi emin konuşuyorsun.
sana test diyorum sen gelmişsin cheat link diyorsun.
ays nin böyle vukuatları heryerde yazılıyor. hiçbir sebep olmadan iptal edilen bissürü hesap var. biraz üstte krake de yazmış zaten.

earnings2all 'a gelince bu söylediğini ilk defa senden duydum. ödeme alan bir kaç arkadaşım var hiç de senin dediğin gibi konuşmuyorlardı .bir iki gün içinde ödeme isteyecem. o zaman bakcaz gönderceklermi göndermicekler mi ...

P

Parae

Misafir
Napolyon kardeşim ,
Ne giriş yapcaktın ? Adam gibi konuş yada kullandıgın cümleleri bir daha düşünerek yaz.
Ortamı germenin ne mantıgı var !!!!!!
Ben burda kimseye kötü msj yazmıyorum Sinir katsayılarım arttı gibi bir cümle kullanma istersen ...

AYS'de Ki Test olayını ilk defa duydum zaten '' Cheat link gibi bir olaydır dedim '' .. oke ?

E2A ödeme yapmıyor ! Neden E2A'yı savundugunu anlamış degilim ...
Arkadaşlarınla birde ben görüşeyim ..

Çok Kesin Konuşuyorum E2A ödeme Yapmıyor ... !!

N

napolyon

Misafir
cheat link olayıdır derken çok emin konuşuyorsun. insan geriliyor tabi,
earnings2all 'u savunduğum yok. bu site hakkında ilk defa senden kötü bir eleştiri duydum.
çok emin konuşuyorum diyorsun. seni tanımam etmem, bi bildiğin vardır herhalde.
2 gün içinde limite ulaşcam o zaman anl,caz işte ödeyeceklermi ödemeyecekler mi ?
neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. konu da amacından çıktı zaten ...
bence konulara cevap yazarken kullanıdğın kelimleri seçerken biraz daha özen göster. oke :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.