İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dalgalanma yaşayan var mı?

srhnyldz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
dalgalanma benide vurdu. bazı kelimelerde ilk sayfada çıkıyordum. 3. 4. sayfaya geriledi. 4 sayfada çıkan bir iki kelimem vardı. ama şimdi ilk 500 de bile yoklar :D

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
dalgalanma benide vurdu. bazı kelimelerde ilk sayfada çıkıyordum. 3. 4. sayfaya geriledi. 4 sayfada çıkan bir iki kelimem vardı. ama şimdi ilk 500 de bile yoklar :D

Sitelerimden biri eski hitine kavuştu :muck:

Bir diğerinde kelime de sıkıntım vardı, devam ediyor. Giderek geriliyor, yakında ilk 500 de çıkmayacak sanırım :)

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bende de gariplik oldu bugün, bi anda 70 kişi aynı anda online oldu:) ha bu mutluluk verici tabi,ama bi anlık bişi sanırım,artık tek tük ziyaretçi oluyor,yani normale döndü:)

KIRMIZI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bende birtek bendemi var diyordum demekki genel bir durummuş.Ama bugün biraz daha iyi gibi inşallah aynı şey olmaz tekrar.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
çarpılmayan kalmadı sanırım .

Ama çoğu arkadaşımız server parasını öderken zorlanacaktır.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Hergün index sayim artiyor kelimemde problem yok ama evet biraz hitler düstü fakat 83.000 lerde olan alexam her gün yükselmeye basladi 88.000 oldu hizla yükselmeye basladi anlayamiyorum neden.

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Bahsettiğim kelimede olması gereken yere geri geldim. Bir diğer sitemin hitleri de eski sayısına kavuştu. Sanırım dalgalanmayı atlattım :)

retrospektif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Google Panda güncellemesini yeni test ve algoritmalar ile geliştirmeye devam ediyor. Son günlerde birçok sitede yaşanan hızlı hit düşüşleri panda 3.0 güncellemesine bağlı bir değişiklikti. 2011 yılı içerisinde Google, Panda güncellemesiyle ilgili bir düzine farklı algoritma ilavesi ve geliştirmesi yapacağı düşünülmektedir. Bu sebeple Google 2012 ye kadar doğallıktan uzak sitelerin arama motoru sonuçlarından temizlenmesi için fazlasıyla çalışacaktır.

Devamı: http://www.seohocasi.com/google-panda-3-0-guncellemesi/

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
4 senelik site benimki tutsun yeni siteleri atsin geriye hic bir icerigi olmayan siteler var onlarca onlari temizlesin bizden ne istiyorki?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bu topik yeni açıldığında da durumun dalgalanma olmadığını belirtmiştim. Ayın başında geçirilen SMX'den bu yana olayları takip ettiğim kadarı ile son durum şu şekildedir:

Panda algoritma güncellemesinden fazlasıdır. Tabii Google zaman zaman algoritma güncellemeleri yapar ve bu algoritması güncellemeleri sıralamaları değiştirebilir. Ama Panda, bu neden oldu büyük değişimlere rağmen, bir algoritma güncelleştirme değildir. Panda genel Google algoritması ile beslenen bir değerdir (tıpkı pagerank gibi).

Ve maalesef bir filtredir. Düşük kaliteli sayfalar için tasarlanmış olan bir filtredir.

Değişim yapıldığı tarihler:
Panda 1.0 Güncelleme : 24 Şubat 2011
Panda 2.0 Güncelleme : 11 Nisan 2011 (yaklaşık 7 hafta sonra)
Panda 2.1 Güncelleme : 10 Mayıs 2011 (yaklaşık 4 hafta sonra)
Panda 2.2 Güncelleme : 16 Haziran 2011 (yaklaşık 5 hafta sonra)

Panda filtresini yemeniz sitenizi tamamen Google dışında kalacağı anlamına gelmez. Sadece, bazı düşük kaliteli alt sayfalar gerileyip, kaliteli sayfalar yükselecektir. Cutts Panda'nın sürekli çalıştırılmadığını söyledi. Bundan sonra zaman zaman bu değişiklikler yapılacak.

(Not: Biliyorum Pandayı sevmediniz. Şokta satılan Panda oyuncağını alıp yumruklayarak sinirinizi çıkarabilirsiniz. Sonra sitelerin kalitesini arttırmaya bakın :)

uchihasasuke

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendede aynı durum var ama daha kötüsu konular indexlenmiyor ve hitler düşüyor :S

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5