İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dan Brown nasıl bilirsiniz?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet arkadaşlar herkesin davinci code bildiği dan brownun benim gibi hayranları var mı merak ettim?Dan Brown Davinci Code,Siyah Kan,Kötü Ruh,Dijital Kale,İhanet Noktası kitaplarını okudum.Zaten başka kitabıda yok sanırım :p okumayan tüm arkadaşlara tavsiye ederim.Çünkü tüm kitaplarını bir solukta okuyabilirsiniz.Yani günde 10 sayfa kitap okuyunca sıkılıyorsanız bu kitaplara kendinizi kaptırdığınızda inanın 100 sayfanın bile üstünde kitap okuyacaksınız.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar ciddiyim :) inanın kitap okumayı sevmeyen arkadaşlar bir denesinler.

E

eTre

Misafir
Melekler ve Şeytanları unutmuşsun ayrıca şu an telif hakları alınan ve cekilmeye başlanıcak olan 2. film bu kitap

E

echo

Misafir
kitapları çok hoş okumayı sevmeyen arkadaşları bile kitap kurdu yapabilir tavsiye ederim :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
"Davinci Kod" ve "Melekler ve Şeytanları" okumustum, her ikiside guzel, ozellikle DaVinci kod favorim.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet arkadaşlar Melekler ve Şeytanlar bu kitabı daha okuma fırsatım olmadı ama oda eminim sürükleyicidir.Yarın bir kitapçıdan temin edip haftaiçide okumaya başlayayım.

Z

Zion

Misafir
DaVinci Şifresi film gibi bir roman. (Filmi bile romanından çok gerilerde kaldı) Ama Dan Brown kolay olanı yapıp yalnızca ilgi çeken dedikoduları yazıp daha bilimsel gerçekleri es geçiyor.
Bahsettiği konular hakkında daha ciddi bilgi almak isteyenler (Örn: illimunati, gülhaçlar, tapınakçılar) Umberto Eco'nun "Foucault Sarkacı" kitabını mutlaka okumalılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5