Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitenizin sub domainini silmek isterken dbyi silmediniz umarım. Veya wp-config.php 'de bir düzenleme yaptınız mı ? Boş bi subdomainin oluşturulup silinmesiyle oluşabilicek bir hata değil bu.
14 nisana geri döndürdüm . yedek vardı. çok garip ilk defa böyle bişey oldu şimdi düzeldi siteler 14 nisandan başladı.
pdr.psikolik.com diye açıp sildim sadece site de kurmadım. pdr.psikolik.com da doğu batı diye bi edebiyat sitesi çıktı ftp de de panelde de gözükmüyordu ilginçtir. ilk defa böyle bişey oldu
Sitenizin sub domainini silmek isterken dbyi silmediniz umarım. Veya wp-config.php 'de bir düzenleme yaptınız mı ? Boş bi subdomainin oluşturulup silinmesiyle oluşabilicek bir hata değil bu.
Gerçekten ilginç .. Siz subdomain açıp, o sırada bi güncelleme vs. yapmış olabilirsiniz. Böyle durduk yerde olmaz yani. Mutlaka vardır bir açıklaması. Neyse sorunu çözmüşsünüz iyi günler.
sağolasın. doğu batı diye edebiyat sitesi acaip olan. o site nasıl geldi ftp panel vs yoktu. silmiştim subdomaini de . site yayınlanıordu. ve benim alexam vs vardı sitede etkin olarak
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.