Databis.Net Hakkında

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba Arkadaşlar Bu Sunucuyla çalışıyorum hızlı ve güvenilir hemde ucuz herkeze öneririm Www.Databis.Net

0
Onaylı Üye
Üye
Teşekkürler iyi görüşleriniz için.

0
Onaylı Üye
Üye
sayfaları açılmıyor herneysede iletişim sayfasıda açılmıyor sitede sadece cep telefou var, ver sağlayıcı faaliyet belgeside görünmüyor. Sadece gereksiz bir reklam olmuş.

0
Onaylı Üye
Üye
sayfaları açılmıyor herneysede iletişim sayfasıda açılmıyor sitede sadece cep telefou var, ver sağlayıcı faaliyet belgeside görünmüyor. Sadece gereksiz bir reklam olmuş.

Yorumunuz için teşekkürler ama sayfa tasarımda oldugu için linkler eklenmediği için oldugunu düşünmemişsiniz sanırım :)

0
Onaylı Üye
Üye
Keşke tasarım bitsede övecek postçular öyle çıksa piyasaya...az sabır lazım sanırım :)

0
Onaylı Üye
Üye
Hocam bizim verdimiz hizmeti alanlar biliyor. Zaten şuanda satışımız yoktur. Sadece arkadaş yazmak istemiş.

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar kötülemeden önce lütfen neden böyle oldugunu sorgulayın derim ben.Ali bey Bu Sitede sizin yapamadgnz kadar güzel tasarımlardaçıkartıyor "OLABİLİR"..Sabır...

0
Onaylı Üye
Üye
güvenilir bir firma işin en güzel tarafı en ufak sorunda hemen dönüş yapıyorlar

0
Onaylı Üye
Üye
Verdiği Sponsorluk Hizmeti Ve Müşteri Memnuniyeti Mükemmel Satışlar Aktif Hale Gelince Herkes Daha İyi Anlayacaktır Diye Düşünüyorum...

0
Onaylı Üye
Üye
kötü kötü eleştirenler olmuş...herkesin sunucunda ya da sitesinde herhangi bi aksaklık olabilir.bizim için önemli olan sıkıntımız olduğunda erişilebilecek birini bulmaktı.baktım adamlar ilgililer yardımcı oluyorlar siteden konuşuyorsunuz msn e ekleyip yardımcı oluyor.e daha ne olsun.bence iyi olan hizmet budur.

0
Onaylı Üye
Üye
Verdiği Sponsorluk Hizmeti Ve Müşteri Memnuniyeti Mükemmel Satışlar Aktif Hale Gelince Herkes Daha İyi Anlayacaktır Diye Düşünüyorum...

Çok teşekkürler satışlarımız pazartesi Yer sağlayıcı belgemizle başlıyacaktır. 3'üncü ayımızda dolacağı için satışa başlıya hazır halde olacağız.

0
Onaylı Üye
Üye
kötü kötü eleştirenler olmuş...herkesin sunucunda ya da sitesinde herhangi bi aksaklık olabilir.bizim için önemli olan sıkıntımız olduğunda erişilebilecek birini bulmaktı.baktım adamlar ilgililer yardımcı oluyorlar siteden konuşuyorsunuz msn e ekleyip yardımcı oluyor.e daha ne olsun.bence iyi olan hizmet budur.

Teşekkürler hocam yorumunuz için her zaman yardımcı olmaya çalışacağız.

0
Onaylı Üye
Üye
Az Önce Host'ta Bir Sorun Oluştu,Hemen İlgilendi.Sorunumu Çözdü,,Kendisi çok iyi Biri,Teşekkür Ediyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
databis ile gönül rahatlı ile çalışabilirsiniz kendilerine teşekkür ediyorum :)

Geri