slm davatiye atamıyorum galiba üyeliği aktiflestirmedim. hangi adresten aktiflestirebilirim tsk
Z zirve11 0 Onaylı Üye Üye Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 136 Tepki puanı 0 slm davatiye atamıyorum galiba üyeliği aktiflestirmedim. hangi adresten aktiflestirebilirim tsk
3 Ocak 2009 #2 E emin_hask 0 Onaylı Üye Üye Katılım 1 Nisan 2008 Mesajlar 705 Tepki puanı 0 Konum izmir http://forum.iyinet.com/profile.php?do=invitation Bu linke tıklayınca ne oluyor?
3 Ocak 2009 #3 S sepulchral 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Ekim 2005 Mesajlar 3,975 Tepki puanı 2 Konum İyinet Forumda belirli bir seviyeye gelmiş kişiler davetiye gönderim hakkı kazanır ve kullanabilir. Sizin foruma aşırı bir katkınız görünmemektedir. Davetiye sorununuz bu yüzden kaynaklanmaktadır. Davetiye göndereceğiniz kişi "davetiye istek formu" doldurabilir.
Forumda belirli bir seviyeye gelmiş kişiler davetiye gönderim hakkı kazanır ve kullanabilir. Sizin foruma aşırı bir katkınız görünmemektedir. Davetiye sorununuz bu yüzden kaynaklanmaktadır. Davetiye göndereceğiniz kişi "davetiye istek formu" doldurabilir.
7 Ocak 2009 #4 S seryaklll 0 Onaylı Üye Üye Katılım 5 Temmuz 2008 Mesajlar 24 Tepki puanı 0 Davetiye var ama bende atamıyorum ?
7 Ocak 2009 #5 T tayfun 0 Onaylı Üye Üye Katılım 10 Şubat 2008 Mesajlar 590 Tepki puanı 1 Konum İstanbul @Seryaklll @Sepulchral ın soyledigi gibi forumda belirli seviyeye gelmis kisiler davetiye gonderebiliyor. Siz suan gonderemezsiniz.
@Seryaklll @Sepulchral ın soyledigi gibi forumda belirli seviyeye gelmis kisiler davetiye gonderebiliyor. Siz suan gonderemezsiniz.