F
Franco
Misafir
Arkadaşlar davetiyeler neye göre geliyor? Mesaj sayısına göremi? Mesaj sayısı ise kaç mesajda 1 davetiye geliyo?
![]() |
![]() |
katılıma göre geliyor(muş)
5 msjı olan üyeye de davetiye hakkı geliyor(!)
marez marez ne varsa tanıyan tanımayan herkes herkese davetiye gönderiyor.
Çok kez dile getirdim bu konuyu ama ilgilenen olmadı sanırım iyinet çoçuk parkına döndü,dolandırıldım,scriptimi mareze düşürdüler gibi konular art arda açılınca ilgilenilcek.
katılıma göre geliyor(muş)
5 msjı olan üyeye de davetiye hakkı geliyor(!)
marez marez ne varsa tanıyan tanımayan herkes herkese davetiye gönderiyor.
Çok kez dile getirdim bu konuyu ama ilgilenen olmadı sanırım iyinet çoçuk parkına döndü,dolandırıldım,scriptimi mareze düşürdüler gibi konular art arda açılınca ilgilenilcek.
< konu dışı > 4 tane davetiyem vardı 1 'e düşmüş</konu dışı >
Benim bir arkadaşım davetiye satıyo 2.5 ytlden![]()
Hazır konusu varken ben yönetimden arkadaşlara birşey sormak istiyorum bu davetiyeler ile ilgili daha doğrusu davetiye istek konuları ile ilgili.
Son zamanlarda ben o kadar çok rastladım ki marez siteler ile başvuru yapanlara fakat iyinet admin bunun ile ilgili duyuru konusu açmış bu tür sitelere/kişilere davetiye gönderilmeyecek üyelik verilmeyecek benzeri.Bu istek konuları moderator onaylı fakat moderatorler tümünü seç-onayla şeklinde mi onaylıyorlar bu konuları yoksa inceleniyor mu ? O konu oraya geldiği zaman üyelerde düşünebilir "bu kişiye davetiye gonderebilirim sanırım bi sorun olsa moderatorler onaylamazdı!" üye o düşünce ile davetiye yolluyor fakat bilmeden bir ihlal yapmış oluyor,yarın öbür gün davetiye gönderdiği üye bir sıkıntı yaşatırsa foruma kendiside meshul olacak olaylardan
Biraz komplo teorisi gibi oldu ama ...![]()
Birçok başvuruyu siz görmeden siliyoruz.Gözden kaçanlar oluyor.Onlarda da görev davetiyeyi verecek kişiye düşüyor.Emin olmadığınız kimseye davetiye göndermeyiniz.
oha davetiye satandamı var benim de mesaj hakkım 5i gecti ama davetiyem hala yok