İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Davetiye vermis olmak icin davetiye vermek

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhabalar,
Son zamanlarda davetiye vermis olunsun diye davetiye verilir oldu. Mesajlarda ciddiyetsizlik basladi. Dolandirilicik olaylarida ayni sekilde. Davetiye verilirken bence ince elenip sIk dokunulmali. Muhakkak davetiyeyi hak eden arkadaslarda vardir. Onlari bu gruba dahil etmiyorum. Umarim bu önerimi ciddiye alirsiniz.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
son zamanlardaki dolandırıcıların fink atmasından sonra bu konuyu baya düşündüm kimsenin ahını günahını almak istemem o yüzden ben davetiye dağıtmıyorum. bir kaç arkadaşa zamanında yardımcı oldum şükür onlardan yanada bi şikayet sorun yok ama bundan sonrası için bu şartlarda bu piyasada kefil olmam çok zor...

kefil olup davetiye dağıtan arkadaşlara başarılar :)

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben arkadaşlar forum dan yararlansın diye verdim baktım bir teşekkur bile yok artık vermiyorum...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu konuyu ben dün açacaktım. ama bu arkadaş açmış sağolsun.

son 1 hafta 10 gündür forumda " sululuk " iyice ayyuka çıktı..

silkinip kendimize gelme zamanımıdır nedir :)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gönül isterki her yeni üye forumu alıp ilerilere taşısın ama öyle birşey yok tabiki. Biraz risk alacağız ve 10 tane üyenin 9 u dolandırıcı çıksada 1 i doğru düzgün adam olursa foruma ne kadar katkı sağlayacağını düşünüp bu riskin alınabileceğini düşünüyorum.

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
10 üyenin 9 u dolandirici cikarsa bu forum ilerleyecegine geriler ve kalitesi düser. Kalitesinin artmasi icinde yeni üyelerin nitelikleri cok önemli. Söyle bir bakin davetiye isteyenlere. Milletin yapmadigi sululuk yok. Bazilari istemesini bile bilmiyorlar. Bana davetiye verin gibisinden.
Yeni üyeleri aliyorsunuz forum cocuk forumu mu wm forumu mu belli degil. Sululuk diz boyu.
Buna bir dur demenin zamani geldi bence. Söyle bir bakin davetiye isteyenler bölümüne. O zaman ne demek istedigimi anlayacaksinizdir. Sadece üye oldum densin diye üye olmayi bekleyen cok kisi var ve davetiye yollanan cok üye.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
İşte orada moderatörler devereye girmeli. Onlar o 9 kişiyi ne kadar çabuk temizlerlerse bizde okadar feraha kavuşuruz :)

Peki moderatörden kaynaklı bir sorunda varsa ?
Bu sözüm için şu anda bir ispatım yok, ilerleyen zamanda ben yanılmış olabilirim de

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekşi sözlük üyeliği gibi olmalı iyinet üyeliği. değerli olmalı. "bu sefer davetiye yollayın bari" başlıklı konu görünce dayanamayıp vermeyin şu davetiyeleri...

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ekşi sözlük üyeliği gibi olmalı iyinet üyeliği. değerli olmalı. "bu sefer davetiye yollayın bari" başlıklı konu görünce dayanamayıp vermeyin şu davetiyeleri...

Iste sirf bu sebeplerden kaynaklaniyor. Madem her davetiye istenen eninde sonunda üyelik verilecek o zaman davetiyeli üyelik kaldirilmali.

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sahtekarlık yapanlar tespit edilip sahtekarlıkları ıspatlandıgında tekrar foruma alınmasınlr. Davetiye konusundada daha titiz olursak daha hoş şeyler çıkar ortaya. Şu sıralar forumda bilgi vericek konular yerine fakrlı şeyler var. Php üzerine yazılmış bir konu uzun süredir göremiyoruz misal.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki moderatörden kaynaklı bir sorunda varsa ?
Bu sözüm için şu anda bir ispatım yok, ilerleyen zamanda ben yanılmış olabilirim de

Böyle bir sorun varsa iyinet admine bildirebilirsiniz herzaman. Hatta moderatörlerle ilgili tüm sorunları ona bildirin. Ortalıkta konu açmayın. Konu açılması daha büyük sorunları tetikleyebiliyor.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
dolandırıcılarla davetiye talebi arasında bir uçurum var ama...şayet kısa bi incelemem oldu ve çok saçma buldum davet topiğini...ordaki adam taklada atsa ben kimseye davetiye vermem açıkçası...adamın nerden bilebilirimki dolandırıcımı yoksa başka bişimi oldugunu...kimsede bilemez...

Bana kalırsa devetiye sonrasında atıyorum 100 post luk bi deneme süresi olsun...yalan dolan 100 post olursada atılsın üyelikten...ne biliyim işte bi şekilde bişiler yapılmalı admin tarafından (fikir açısından)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
kendi adıma konuşıyım iyinete girmeden önce kimseden davetiye almadım sonunda yardım sever birinin sitesinden email adresini alarak istedim oda yoladıama 4 ay boyunca istemediğim kişi kalmadı forumda,şimdide paşa paşa takılıyom yani demek istediğim davetiye bölümü olmassa iyi arkdaşalarada şans tanımamış oluruz bence en iyi si bi ek deneme süresi olmalı yeni gelenlere baktın takılmıyo mesaj yazmıyo veya haylazlık yapıyo ozaman gönderirsiniz

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bariz bir sekilde ücretsiz email adreslerinin basvurulari kabul edilmeyecek diye kural var ama buna riayet eden yok. Cok aci

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
çoğunuza katılıyorum..benim diyeceğim biraz farklı..ben davetiyeyi 1 sene bekledim..

bakıyorum ,bu aralar bazı üyeler "işte ,arkadaşa davetiye,iyibir arkadaş" falan gibi topik ve yazılarla bunların yerine çağrıda bulunuyorlar..

bu durum bence forumda haksız cephelere neden olabilir..

başka örnek: http://forum.iyinet.com/forum-uyeligi-icin-davetiye-istekleri/39295-paylasim-icin-davetiye.html
bu kişiye davetiye gönderilmiş.....ve bu kişi hemen marez ve illegal içerikli sayfasını reklam satışına koymuş..

arkadaşın davetiye talebinde yazdığı domainler ,kendisine ait değil..bunu sorup yazdığımdada aldığım cevap: Domaini başkaları tecil etti yani işe ilk başladığımda daha domain bile almayı bilmiyordum dolayısı ile başkalarına aldırdım onlarda başka bilgiler girmiş bunda benim bir suçum yok

ben bu cevaba inanmadığımdan davetiye göndermedim

başka bir üye göndermiş ve arkadaş daha ilk topiğinde illegal siteye reklam istiyor ,artık bence forumun gediklileri biraz düşünüp buna çare bulmalıdır...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bariz bir sekilde ücretsiz email adreslerinin basvurulari kabul edilmeyecek diye kural var ama buna riayet eden yok. Cok aci
o kisiye davetiyeyi ben yolladim, oyle bir kuralin oldugunu gormemistim. ogrenmis oldum. bunu 5 kere foruma yazmanın da anlamını cozemedim. moderator olmak istiyorsan iyinet'e ozel mesaj atabilirsin.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Davetiye yolladığınız mail herşey olabilir bu konuda bir sıkıntı yok. Üye form doldururken gireceği mail adresi ücretsiz olamaz. İkisini karıştırmayın. Böyle bir mail ile üye olurken üyeliği zaten tamamlıyamıyorsunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5