Davetiyeli üyelik yeniden aktiftir.

• Konbuyu başlatan trgy
  • Başlangıç tarihi
T
trgy
Misafir
Merhaba arkadaşlar,

Foruma saçma sapan üye olmaya başlayanların yüzünden davetiyeli üyelik yeniden aktiftir. Sms ile üyelik ile ilgili uzun bir açıklama yapacağım, şu an için sms ile üyelik yasal olmayan birşeymiş.

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Foruma saçma sapan üye olmaya başlayanların yüzünden davetiyeli üyelik yeniden aktiftir. Sms ile üyelik ile ilgili uzun bir açıklama yapacağım, şu an için sms ile üyelik yasal olmayan birşeymiş.

Yeniden davetiyeli üyeliği uygulayarak doğru karar vermişsiniz sms sistemini webmaster forumlarında ilk siz uygulamıştınız keşke bu şekilde devam etseydi güzel projeler üretiyorsunuz başarılar.

1
Onaylı Üye
Üye
Hayırlı olsun diyorum iyi olur böylesi :şekil:

0
Onaylı Üye
Üye
hem davetiye hem de sms'le olsun.

yani davetiye ile olan ek olarak sms ile üyeliğini aktif etsin.

0
Onaylı Üye
Üye
oh pek güzel olmuş.

0
Onaylı Üye
Üye
Davetiyelere de göz atılsa iyi olur.Yine uçmuş davetiyeler.103tane var bende.

T
trgy
Misafir
15'e yakın üye banladım, daha da temizliğe devam ediyorum.

Sms ile üyelik yasal bir olay değilmiş araştırdım. Hem bütçeye baya bir zararı vardı hem de insanların kişisel bilgilerini güvenli bir şekilde veritabanında bulundurmak oldukça güç. Çalındığı zaman ve bir olay geldiği zaman direk suçlusu biz oluyoruz.

Sms ile üyelik için gerekli güvenlik alt yapısı oluşturulduğunda tekrar aktif olacaktır.

0
Onaylı Üye
Üye
en İyisi oldu. ticaretde canlanır diye düşünüyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
sınıf konuları açılmaya başlamıştı :)

0
Onaylı Üye
Üye
En iyisi oldu.

0
Onaylı Üye
Üye
Hazır banlamaya başlamışken diyorum, şu bip, yağmağçok, pembeli oğlan, özenTi, ben fln da bi banlasan da forum nefes alsa accuk :aşık:

0
Onaylı Üye
Üye
hayırlısı olsun en güzeli.

0
Onaylı Üye
Üye
Her İşte Bi Hayır Vardır,Vardır Bunuda Bi Hayrı,Hayırlı Olsun:)

0
Onaylı Üye
Üye
Hazır banlamaya başlamışken diyorum, şu bip, yağmağçok, pembeli oğlan, özenTi, ben fln da bi banlasan da forum nefes alsa accuk :aşık:

seni banlayalım tamam da ben neden? çok ayıp azcık gırgır yaptık diye böyle mi olacak? böyle mi yanı? :p Neyse banlanabilirim sıkıntı yok.

teşekkürler bilgi,ozana lakap arıyordum tam isabet oldu:D

trgy multi üyelikte hangi üyelik gidiyor? şu anda bu herifle aynı aypideyiz. Bunu multi sayıp şu kel, göbekli, kısa boylu herifi banlarsan makbule geçer.

0
Onaylı Üye
Üye
seni banlayalım tamam da ben neden? çok ayıp azcık gırgır yaptık diye böyle mi olacak? böyle mi yanı? :p Neyse banlanabilirim sıkıntı yok.

trgy multi üyelikte hangi üyelik gidiyor? şu anda bu herifle aynı aypideyiz. Bunu multi sayıp şu kel, göbekli, kısa boylu herifi banlarsan makbule geçer.

bu özenTinin bana yakıştırdığı sıfatlardan sadece göbekli kısmı doğru. oda az bişey:D

Geri