merhabalar
arkadaşlarım shaiya diye bir oyunun pvp serverini kurmuşlar.Fakat üyelik için gerekli ayarlamaları yapamadık.Yardımınızı isteyecektim.
Alt kısımda mysql bağlamam lazım.. üye adını,şifreyi ve db adını nereye yazacağımı bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
ekleme: yanlış yaptığımda bu hatayı alıyorum..
arkadaşlarım shaiya diye bir oyunun pvp serverini kurmuşlar.Fakat üyelik için gerekli ayarlamaları yapamadık.Yardımınızı isteyecektim.
Burda en üst kısımda ip yazan yere oyun ip yazıyorum.<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$login = trim($_POST['login']);
$pass = trim($_POST['pass']);
$repass = trim($_POST['passp']);
// Connection with MSSQL server
$conn=mssql_connect('127.0.0.1',$ADMIN_NAME,$ADMIN_PASS);
$db = mssql_select_db('PS_UserData',$conn) or die("Connection erro!");
$res = mssql_query("SELECT UserID FROM PS_UserData.dbo.Users_Master WHERE (UserID) = ('$login')");
if (mssql_num_rows($res))
{
echo "Login already exist.";
}
else
{
if ($pass != $repass)
{
echo 'Passwords mismatch.';
}
else
{
$query = "INSERT INTO PS_UserData.dbo.Users_Master (UserID, Pw, JoinDate, Admin, AdminLevel, UseQueue, Status, Leave, LeaveDate, UserType, UserIp, ModiIp, ModiDate, Point, Enpassword, Birth) VALUES ('$login', '$pass', GETDATE(), 0, 0,'',0,'', DATEADD(year, +10, GETDATE()),'A','$ip',lisanssız,lisanssız,1000000,lisanssız,lisanssız)";
$rresult = mssql_query($query) or die("Inster Error.");
{
echo "The account is created successfully.<br />You gained 1kk of Shaiya Points.<br /><br /><b>Login:</b> $login<br><b>Password:</b> $pass";
}
}
}
?>
Alt kısımda mysql bağlamam lazım.. üye adını,şifreyi ve db adını nereye yazacağımı bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
ekleme: yanlış yaptığımda bu hatayı alıyorum..
Fatal error: Call to undefined function mssql_connect() in /public_html/ege/processor.php on line 9