İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

db kurulumda hata alıyorum

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
bigdump ile db kuruyorum şöyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz.

Error at the line 36011: INSERT INTO `post` VALUES(5281, 3323, 0, 'qr~XTRaY', 1, 'Latin Danslarý', 1206801922, '\n\nLatin Danslar 3 Kategori altýnda Toplanýr...\n\n1-Salon Danslarý\n2-Sosyal Danslar\n3-Serbest Stil( bu dans türü Latin danslarýndan ayrýdýr)\n\nBu 3 kategori altýnda farklý dans çeþitleri vardýr\n\n1-Salon Danslarý\nAmerikan Rhythm (cha cha, rumba, swing, mambo, bolero) \nAmerikan Smooth (vals, tango, viyana valsi, foxtrot) \nUluslararasý Latin (samba, cha cha, rumba, paso doble, jive) \nUluslararasý Standart (vals, tango, viyana valsi, foxtrot, quickstep) \n\n\n2-Sosyal Danslar\nArjantin Tango \nFlamenko \nGeleneksel Latin Danslarý - Küba (salsa, son, mambo,cha cha, merenge,conga, bolero, rumba free, lambada, samba) \nLatin Klüp Danslarý (salsa, merenge, cha cha, cumbia, bachata) \n\n3-Serbest Stil\nRock''n roll, disco, sirtaki,oryantal vb.', 1, 1, '78.175.207.228', 0, 1, 0, 0, 0);

Query: INSERT INTO `post` VALUES(5281, 3323, 0, 'qr~XTRaY', 1, 'Latin Danslarý', 1206801922, '\n\nLatin Danslar 3 Kategori altýnda Toplanýr...\n\n1-Salon Danslarý\n2-Sosyal Danslar\n3-Serbest Stil( bu dans türü Latin danslarýndan ayrýdýr)\n\nBu 3 kategori altýnda farklý dans çeþitleri vardýr\n\n1-Salon Danslarý\nAmerikan Rhythm (cha cha, rumba, swing, mambo, bolero) \nAmerikan Smooth (vals, tango, viyana valsi, foxtrot) \nUluslararasý Latin (samba, cha cha, rumba, paso doble, jive) \nUluslararasý Standart (vals, tango, viyana valsi, foxtrot, quickstep) \n\n\n2-Sosyal Danslar\nArjantin Tango \nFlamenko \nGeleneksel Latin Danslarý - Küba (salsa, son, mambo,cha cha, merenge,conga, bolero, rumba free, lambada, samba) \nLatin Klüp Danslarý (salsa, merenge, cha cha, cumbia, bachata) \n\n3-Serbest Stil\nRock''n roll, disco, sirtaki,oryantal vb.', 1, 1, '78.175.207.228', 0, 1, 0, 0, 0);

MySQL: Duplicate entry '5281' for key 1

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5281 numaralı veri iki taneymiş. birini silip yeniden denerseniz çözülecektir.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sql dosyası çok büyük değilse herhangi bir txt editörle açıp (notepad ++'ı tavsiye ederim) ilgili satırı tamamen silebilirsiniz. (insert into ile başlayan)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
80 mb boyutunda bir db bu işyerınde olduğum için kasabilir pc yi. işlerim aksar :(

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
80 mb'ı notepad ++ ile açabilirsiniz. pc çok kötü değilse o kadar da kasmayacaktır. veya ilgili satırı advanced find and replace ile dosyayı açmadan aratın, sildirin. (boş olarak replace ettirin)

bir çözüm daha vardı ama bundan tam emin değilim. forum huzurunda rezil olmamak için PM atıyorum :)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
dediğini yaptım o satırı sildim ama her sildiğimde bana başka başka satıları tekrarlatıyor. şimd,ide bu çıktı ..

Error at the line 39011: INSERT INTO `post` VALUES(8378, 5098, 0, 'X-Nick', 818, 'Peygamber Efendimizin (s.a.v) Þakalarý', 1207831672, 'Peygamber Efendimizin (s.a.v) Þakalarý\n\n\nYaþlý Kadýnlar Cennete Girmeyecek \n\n\nHz. Hasan rivayet ediyor: \nBir Gün Resûlallâha yalý bir kadý geldi ve: \n\n"Ya resulallah, beni cennete koymasý için Allah''a dua et" dedi. Peygamberimiz de : \n\n"Ey falanýn annesi, yaþlý kadýnlar Cennete girmeyecek" buyurunca kadýn aðlayarak oradan ayrýldý. Resulullah (a.s.m
cool.gif
sözündeki inceliði þu açýklamasýyla daha da anlaþýlýr yaptýlar: \n\n"Ona haber verin, yaþlý kadýnlar böyle yaþlý olarak Cennete girmeyecek, genç olarak otuz üç yaþýnda girecekler" \n\n\n---Alýntýdýr.---\n
', 1, 1, '88.236.180.139', 0, 1, 0, 0, 0);

Query: INSERT INTO `post` VALUES(8378, 5098, 0, 'X-Nick', 818, 'Peygamber Efendimizin (s.a.v) �akalarý', 1207831672, 'Peygamber Efendimizin (s.a.v) �akalarý\n\n\nYaþlý Kadýnlar Cennete Girmeyecek \n\n\nHz. Hasan rivayet ediyor: \nBir Gün Resûlallâha yalý bir kadý geldi ve: \n\n"Ya resulallah, beni cennete koymasý için Allah''a dua et" dedi. Peygamberimiz de : \n\n"Ey falanýn annesi, yaþlý kadýnlar Cennete girmeyecek" buyurunca kadýn aðlayarak oradan ayrýldý. Resulullah (a.s.m
cool.gif
sözündeki inceliði þu açýklamasýyla daha da anlaþýlýr yaptýlar: \n\n"Ona haber verin, yaþlý kadýnlar böyle yaþlý olarak Cennete girmeyecek, genç olarak otuz üç yaþýnda girecekler" \n\n\n---Alýntýdýr.---\n
', 1, 1, '88.236.180.139', 0, 1, 0, 0, 0);

MySQL: Duplicate entry '8378' for key 1

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.