Bu ddos eden sahislara yaziyorum bunu üye olmasalarda burayi takip ediyorlar. ddos ettiniz ne oldu ödülmü verdiler yani verdiginiz zarar tek bana degildir o sunucudaki herkesedir bunun babalinden nasıl kalkcaksınız tabiki sizlerde bu anlama kavramı varsa kimin sitesi hit almaya baslarsa bunu ederek siteyi kesmek istiyorsunuz peki ne hakla ? oturupda bizle emekmi verdiniz ? yoksa sizmi masraflarini karsiladınız? soru isaretlerim hepsi sizler icin cok agırdır bunlari anliyamiycak sahislarsiniz bu ddos u edene kadar oturunda kendi sitenize emek verin bırakın emeklerimizi yok etmeyi
Aslında bu sahislari cok kisi belli sekilde biliyor toplu halde site sahipleri toplanıp ispatlanıp mahkemeye vermiş olsa bunlar cesaret alamiycaklar. KANUNLARA göre suçtur saldiri ispatlanirsa ve sesli konusmalar ispat degildir yeni kanuna göre ama yazili mesajlasmalar bir ispattir bunlarda delirdir. Ama bazıları bana dokunmuyan yilan bin yaşasın zihniyetindedir fakat gün gelir kendi başlarınıda gelebilir diyorum neyse cok sey var yazılcak ama yeri degil.
bu yazılari nie yazdin diyen varsa kendi sitelerimin ddos yedigi icindir
Aslında bu sahislari cok kisi belli sekilde biliyor toplu halde site sahipleri toplanıp ispatlanıp mahkemeye vermiş olsa bunlar cesaret alamiycaklar. KANUNLARA göre suçtur saldiri ispatlanirsa ve sesli konusmalar ispat degildir yeni kanuna göre ama yazili mesajlasmalar bir ispattir bunlarda delirdir. Ama bazıları bana dokunmuyan yilan bin yaşasın zihniyetindedir fakat gün gelir kendi başlarınıda gelebilir diyorum neyse cok sey var yazılcak ama yeri degil.
bu yazılari nie yazdin diyen varsa kendi sitelerimin ddos yedigi icindir