İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Debit Card Öneriniz?

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Debit Card konusunda en çok önerdiğiniz yerleri öğrenmek isterim :)
Malum paypala eklemek aynı zamanda da atm/visa özelliğini kullanmak amacıyla arıyorum.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
uygulamalı anlatım lütfen:)
ben şurdan aldım kullanıyorum diye kısa kısa değilde, adım adım isteriz:)
güzel konu dekan. saol

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende bu konuyu araştırıyorum 1-2 haftadır, okuduğum kadarıyla birçok kart var, yanında dolandırıcıları da var.Bir iki foruma bakıyorum ama herkesin tam olarak uzlaştığı bir kart göremedim.Virtual money üzerinde duruyorlar genel olarak, aşağıdaki sitede detaylı anlatımı ve yorumlar bulunuyor , orayı inceleyebilirsin
Sonuçta malezya da bizim gruba giriyor...
http://www.hongkiat.com/blog/how-malaysians-can-withdraw-directly-from-paypal/
Ancak bu kart hakkında da son yazılanlar sorunlar v.s(diğer forumlarda) yine çıkmaza düşürüyor insanı, en iyisi alıp denemek aslında...

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu önerdiğin Visa değil Cirrus kartmış.. Tr'de çekemeyiz bence..
Ama diğer verdiğin link baya iyi.. VMI önerilmiş orda da , bana da o önerilmişti ama alabileceğim bir site bulamadım.. Sadece bayileri satıyormuş, anlamadım gitti..

Bende bu konuyu araştırıyorum 1-2 haftadır, okuduğum kadarıyla birçok kart var, yanında dolandırıcıları da var.Bir iki foruma bakıyorum ama herkesin tam olarak uzlaştığı bir kart göremedim.Virtual money üzerinde duruyorlar genel olarak, aşağıdaki sitede detaylı anlatımı ve yorumlar bulunuyor , orayı inceleyebilirsin
Sonuçta malezya da bizim gruba giriyor...
http://www.hongkiat.com/blog/how-malaysians-can-withdraw-directly-from-paypal/
Ancak bu kart hakkında da son yazılanlar sorunlar v.s(diğer forumlarda) yine çıkmaza düşürüyor insanı, en iyisi alıp denemek aslında...

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu cirrus konusundan eminmisin
birde etrade var karışık biraz , ama en güvenlisi bunu diyorlar anladığım kadarıyla

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senin verdiğin linkten baktım zaten . :) adamlar anlatmış atmlerden cirrus yazısını gördüysen kullanabilirsin gibi resimli örnek vermiş..

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben anımsayamadım , yok diye biliyorum .. Ama en azından visa gibi alışverişte kullanamayız o açıdan yine uymuyor yani.. :)

tsuhir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında bu konuda deneyimli arkadaşlar forumda var , bir arkadaş bayiliğini falan alacağım diyordu, onlar açıklama yapsa deneyim yönünden daha iyi olur aslında

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konuda yakında size bir sürprizim olacak gibi duruyor. Şu anda bir firma ile görüşme yapıyoruz, şartlarda anlaşabilirsek Türkiye için yetkili satıcı olacağız.

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdiden bir şey söylemek güç. O yüzden başka firmalar da araştırmaya devam ediyoruz. Bence siz de boş durmayın, araştırmaya devam edin.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ondan önce şu konuya açıklık getirilmesi lazım
bu kartlar " paypal için kullanılabiliyormu "..
çünkü herkes başka birşey söylüyor
kimi bu " paypalin insiyatifine bağlı " diyor
kimi hayır olmaz diyor, kimisi ise olur diye
gelde çık işin içinden:)
yani bu kart sahipleri " amerikada banka hesabına sahip " gibimi oluyor?
internet üzerinden o hesaba erişim oluyor mu?veya olacakmı?
mesela bir işlem yaptık o hesaptan, ekstresini görebilecekmiyi kart sahibi?
vs..vs..gibi sorular cevap bekler..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.