İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dedicated Sunucu Hakkında Soru ?

Yakuza60

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Paylaşım Sitesi Çalışmalarımız Var Malum Bol Upload Bol Download Lazım Oluyor
marez İçerik Bir Site Oluyor Yine Malumunuz :)

Forum ve Alt Domainlerle Bir Paylaşım Ağı Yapmaya Çalısıyoruz.
Herneyde Uzatmadan Dediğim Gibi Upload ve Download İçinde VDS'ler Lazım Oluyor Malum Benim Kafamdaki Olay VDS'e Vereceğim Paraya Ekleme Yaparak Bir Dedicated Alsam Bundanda VDS'ler Çıkarsam Gibi Bir Fikir Böyle Birşey Mümkün Değilmi ?

Hani Düşünüyorum ve Örnekleyecek Olursam Suanda 2 GB Ram + Limitsiz Bandwith Almanya Lokasyon 1 VDS'i 80 TL Alıyorum.
160 TL'ye Ben 8 GB Ramli Bandwith Sıkıntısı Olmayan Bir Dedicated Alsam 4e Bölsem 2 Kat Kar Yapmış Olcam Mantıgıyla Düşünüyorum.

Bu Konuda Yorumlarınızı ve Uygun Fiyata Dedicated Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum Böyle Birşey Mümkün Değilsede Yine Cevaplarınızı Bekliyorum.

Şimdiden İlginize Teşekkürler ; Herkese Kolaylıklar Arkadaşlar.

Ekleme: Fikir ve Bilgi Verebilecek Arkadaşlar Yokmu Acaba ?

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Eğer dedicated sağlayıcınız sunucuyu bölmenize müsade ediyor buna göre size ekstra ip veriyor ise tabi bölebilirsiniz. Aradaki işlemciye de dikkat etmeniz faydanıza olur.

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Yani Hocam Alacagım Dedicated Full Menaged Dedikleri Olaydan Olmalı Değilmi ?

Hayır managed farklı bir olay sizin yerinize sunucuyu yönetiyorlar. Kurulum kaldırma gibi işlemleri yaparlar. Siz bir mail atıp. Sizden alacağım sunucuyu sanallaştırma için kullanabilirmiyim diye sorun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5