Merhaba Arkadaşlar ;
Paylaşım Sitesi Çalışmalarımız Var Malum Bol Upload Bol Download Lazım Oluyor
marez İçerik Bir Site Oluyor Yine Malumunuz
Forum ve Alt Domainlerle Bir Paylaşım Ağı Yapmaya Çalısıyoruz.
Herneyde Uzatmadan Dediğim Gibi Upload ve Download İçinde VDS'ler Lazım Oluyor Malum Benim Kafamdaki Olay VDS'e Vereceğim Paraya Ekleme Yaparak Bir Dedicated Alsam Bundanda VDS'ler Çıkarsam Gibi Bir Fikir Böyle Birşey Mümkün Değilmi ?
Hani Düşünüyorum ve Örnekleyecek Olursam Suanda 2 GB Ram + Limitsiz Bandwith Almanya Lokasyon 1 VDS'i 80 TL Alıyorum.
160 TL'ye Ben 8 GB Ramli Bandwith Sıkıntısı Olmayan Bir Dedicated Alsam 4e Bölsem 2 Kat Kar Yapmış Olcam Mantıgıyla Düşünüyorum.
Bu Konuda Yorumlarınızı ve Uygun Fiyata Dedicated Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum Böyle Birşey Mümkün Değilsede Yine Cevaplarınızı Bekliyorum.
Şimdiden İlginize Teşekkürler ; Herkese Kolaylıklar Arkadaşlar.
Ekleme: Fikir ve Bilgi Verebilecek Arkadaşlar Yokmu Acaba ?
Paylaşım Sitesi Çalışmalarımız Var Malum Bol Upload Bol Download Lazım Oluyor
marez İçerik Bir Site Oluyor Yine Malumunuz
Forum ve Alt Domainlerle Bir Paylaşım Ağı Yapmaya Çalısıyoruz.
Herneyde Uzatmadan Dediğim Gibi Upload ve Download İçinde VDS'ler Lazım Oluyor Malum Benim Kafamdaki Olay VDS'e Vereceğim Paraya Ekleme Yaparak Bir Dedicated Alsam Bundanda VDS'ler Çıkarsam Gibi Bir Fikir Böyle Birşey Mümkün Değilmi ?
Hani Düşünüyorum ve Örnekleyecek Olursam Suanda 2 GB Ram + Limitsiz Bandwith Almanya Lokasyon 1 VDS'i 80 TL Alıyorum.
160 TL'ye Ben 8 GB Ramli Bandwith Sıkıntısı Olmayan Bir Dedicated Alsam 4e Bölsem 2 Kat Kar Yapmış Olcam Mantıgıyla Düşünüyorum.
Bu Konuda Yorumlarınızı ve Uygun Fiyata Dedicated Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum Böyle Birşey Mümkün Değilsede Yine Cevaplarınızı Bekliyorum.
Şimdiden İlginize Teşekkürler ; Herkese Kolaylıklar Arkadaşlar.
Ekleme: Fikir ve Bilgi Verebilecek Arkadaşlar Yokmu Acaba ?